отслабване капсула - FitMax3: коментари, цена, къде да купя
Красота

отслабване капсула – FitMax3: коментари, цена, къде да купя

В процеса на отслабване е сложен и изисква известно обучение. Тази ефективност зависи от биоритмите. Поради това има чести проблеми и дори най-популярните диети са неуспешни.

биоритмите са промените, свързани с вътрешни процеси – функционирането на вътрешните органи, тъкани, клетки, метаболизъм. На човешкото здраве са повлияни най-вече от денонощен ритъм, който включва един цикъл, а именно във фазата на съня и будното състояние. Индивидуална цикъл може да се раздели на много причини, които оказват неблагоприятно ще се отрази на процеса на загуба на тегло.

правилния режим необходимо за загуба на тегло

мазнини не

могат да бъдат изгорени поради нарушаването на естествените

процеси и фази.

Ако не следват правилния режим, можете да се появят следните проблеми:

 • забавяне на метаболизма;
 • Намалява концентрацията на хормона “ситост”, тогава е необходимо за непрекъснато приема на храна;
 • повишава концентрацията на захар в кръвта, което може да доведе до големи проблеми в бъдеще;
 • намалени нива на хормони, отговорни за количеството на мазнини в тялото;
 • Счупете обичайния цикъл на сън и будност.

обща информация за FitMax3

Най-хранителна добавка за отслабване и се основават на ускоряване на обмяната на веществата и подобряване на процеса на “изгаряне” калории. По принцип това е правилният подход. Има един много лесен право да се яде по-малко, отколкото се нуждае тялото, а след това започва на тялото да се използва за спешни резерв (т.е. мазнини от ханша и бедрата). Проблемът е, че килограмите бързо се върна.

FitMax3 употреби малко по-различен принцип ефекти върху корена на проблема със затлъстяването. Хората, които са измислили този инструмент качват въз основа на цикъла на живот. Моите колеги на наднорменото тегло се знае, че храната е по-добре усвоява сутрин и вечер като цяло е желателно да се “зашият” устата.

Тук производители FitMax3 бяха решили да използват намек за природата и създадоха трифазен комплекс, който се отразява на затлъстяване.

FitMax3 е най-новото развитие в областта на загуба на тегло. Този инструмент изглажда грешката в начина на Вашият ден, че и липса на сън, както и липсата на режим и стрес с последствията от тях. –

хормонален дисбаланс, увеличен апетит, бавен метаболизъм

Благодарение на трифазен действие FitMax3, загуба на наднорменото тегло ще бъдат максимално през целия ден: сутрин и ден и дори по време на сън! FitMax3 има успокояващ ефект, нормализира апетита, регулира хормонални смущения и ускорява метаболизма. Това означава, че можете да отслабнете бързо, ефективно и без страх от повторно наддаване на тегло.

Какви са причините за задържане на телесни мазнини FitMax3

Днес, много хора страдат от наднормено тегло. Мастна тъкан могат да се натрупват в продължение на няколко причини, ето някои от тях:

 1. наследственост;
 2. небалансирана диета;
 3. ниска физическа активност, т.е., заседнал начин на живот;
 4. прекомерна умора;
 5. Липсата на сън;

  LI>

 6. преяждане и ежедневно използване на мазни храни, хранителни боклуци;
 7. постоянен стрес при работа;
 8. неправилна метаболизъм / ниска метаболизъм.
 9. OL>

  Всички от горните фактори може да повлияе неблагоприятно на фигурата. Въпреки това, според експерти, основната причина за натрупването на допълнителни паунда е неправилен метаболизъм. Така че първото нещо, за загуба на наднорменото тегло е необходимо да се установят на обменните процеси в организма.

  Това може да стане с помощта на иновативен продукт FitMax3. Уникален трифазен формула на тази добавка внимателно засяга метаболитните процеси, установяване на тяхната редовност. Това води до пречистване на организма от шлаки, токсини и допълнителни паунда.

  Описание и основните характеристики на капсули FitMax3

  Към днешна дата, като новост е най-мощният и ефективен инструмент, който е насочен към изгаряне на мазнини и загуба на допълнителни паунда. С помощта на този продукт всеки човек, страдащ от затлъстяване ще бъде в състояние да преодолее болестта си и се чувствам като нов човек след един месец на редовна употреба в съответствие с инструкциите.

  Трифазен добавка се

  предлага в капсули. В опаковката има три различни плочки с таблетки кафяв, злато и зелен цвят.

  Тъй като човешкото тяло в различно време на деня има различно поведение, ние качват някои компоненти в оцветени капсули.

  Всички вещества, ако те се адаптират към естествения биологичен ритъм и може да се усвоява много по-добре в определен период от време на часовника на рецепцията.

  Поради това, пациентът консумира хапчето в точния периоди от време, започва всички процеси, необходими за нормализиране на обмяната на веществата и други функции, отслабване на организма.

  добавка FitMax3

 • преминал редица клинични проучвания, които потвърждават високата си ефективност в борбата срещу допълнителни паунда;
 • е одобрен от водещите хранене на страната;
 • притежава всички необходими сертификати за качество и съответствие;
 • се тества от доброволци, 100% от пациентите потвърждава нейната ефективност, като всички са отбележи, загуба стабилна тегло.

бране, пакетиране и външния вид на комплекса за загуба на тегло FitMax3

Капсулите са опаковани в малка картонена кутия лилаво-розов оттенък. На лицевата страна на опаковката има снимка на момичето, който е успял да отслабнете. В допълнение, на кутията съдържа следната информация:

 1. информация за производителя;
 2. инструкции за употреба;

 3. подробна информация за състава на добавката;
 4. името на добавката и основните му действия.
 5. OL>

  В кутията има три плочи с различни цветове с капсулите. Във всяка плака се десет хапчета. Тъй като добавката е трифазна, всяка плака съдържа капсули от определен цвят:. Злато, кафяви или зелени

  Механизмът на действие и уникална формула

  Продуктът е проектиран под строгия надзор на Асоциацията на диетолози (Асоциация на диетолози). Комбинацията от ценни екстракти и минерали във всяка капсула работи по превръщането на тялото си променя решението си по отношение на излишните калории и помага да се съхранява по-малко мазнини, след курса.

  Тялото е пренастройване към техните естествени ритми: консумация на калории бързо, запазвайки малка от мазнини за нормалното функциониране и активен начин на живот. Няма нищо опасно или нездравословен начин.

  Ключовите въпроси от интерес за всички хора, които са с наднормено тегло

  Защо тялото е склонен към съхраняване на мазнини и затова са склонни да го прекарате?

  Причините могат да бъдат много. Основните причини са лоша среда, нездравословна храна, липса на микро – и макроелементи в съвременните храни, стрес и хормонален дисбаланс. Тези фактори поотделно или всички заедно не ви позволява да отслабнете.

  FitMax3 помага на тялото да работят по различен начин. Продуктът работи в 5 начина:

 • Активира здравословен метаболизъм;
 • борят с тенденция да прекомерно натрупване на мазнини;
 • стимулира процеса на използване на мастна тъкан за енергийни нужди;
 • Премахва токсини, излишък от натриев и опасни вещества, които се натрупват във вътрешните органи;
 • е важен източник на антиоксиданти, витамини, минерали и микроелементи.

Продуктът се състои от капсули от три вида, всеки от които трябва да бъдат взети по време на деня в определен ред:

1.White капсула приема сутрин;
2.Red капсула през деня.
3.Blue капсула вечерта преди лягане

Всеки от тях е с уникално действие и преследва различни цели. Купувачите често се чудя как да се вземат FitMax3 най-ефективно. Ако поръчате продукта от официалния продавача, вие определено ще получите в комплекта вложка инструкции.

Противопоказания FitMax3

Както всички добавки и които имат изразен ефект, капсулите имат някои противопоказания. Ръчна уточнява, че те не се вместват:

 • бременни жени (по време на този период се променя тялото, той има и други задачи, някои от компонентите на продукта, могат да доведат до влошаване на здравето на бременната жена);
 • пациенти с пиелонефрит, цистит, възпалителни заболявания на пикочния тракт (това се дължи на повишеното диуретично действие, което може да се отрази неблагоприятно на работата на отделителната система);
 • пациенти с атеросклероза, с разстройства на мозъка (това се дължи на веществата, които имат седативно действие на вечерята или стимулант ефект върху нервната система в началото на деня).

състава на FitMax3

Бял капсула FitMax3 сутринта

Morning програма, насочена към попълване на организма с енергия и липолизата.

Вещество Deistvitelino изследвания, помага при загуба на тегло. Метаболизъм значително увеличава, увеличава ритъма на сърцето работа. Поради това влияние на мастни киселини в кръвта по-ефективно преобразува в енергия. Кофеинът успокоява чувството на глад, увеличава силата и общата издръжливост. Ако всяко упражнение изгорени калории повече active.Guaraniana съдържа два пъти повече кофеин в сравнение с обикновения кафе. Ускорява метаболизма и концентрация. Ефективно се отразява на процеса на мазнини oxidation.Genisoimage ускорява метаболизма на тялото, като в същото време предизвиква активно изгаряне на мазнини от стратегическите резерви. Благодарение на бързото изгаряне на калории, мазнини, няма време да се натрупват. В заглушен усещането за глад, има изобилие от energy.Berries godiv завой помощ, за да се намали съдържанието на холестерол в кръвта, ускорява разграждането на мастните натрупвания в клетките. Подобрява функцията на червата, ефективно премахва токсините от тялото. псилиум обвивка Водоразтворим забавя абсорбцията на мазнини и въглехидрати. наддаване на тегло не се случи поради намалена секреция на инсулин, излишъкът от която се увеличи скоростта на образуване на мастните запаси в човешки body.Sagan за еднократна употреба да се освободим от замърсяване и токсични вещества. Стимулира имунната система, подобрява жизнеността и общото здравословно състояние. Има антибактериално effect.curcubitaceae усвояване на мазнините в тялото. Възприета е необходимо само за дейността на мазнините. Куркумата насърчава ефективното използване на калории, премахва излишните течности от организма, подобрява кръвното circulation.Seeds Кастанеда мастни киселини омега-3 и омега-6 подобрява метаболизма. Също така съдържа влакна, които ефективно почиства червата на токсини. И хлорогенова киселина изгаря мазнините и освобождава енергия. Pods крилото боб имат диуретичен ефект. Това е естествен антиоксидант. Премахва излишната вода, нормализира обмяната на веществата, очиства организма от токсини и продуктите от разпада.

Red капсула триста четиредесет и четириден

Съставът на FitMax3 ден съдържа различен набор от компоненти, които насърчават изгаряне на мазнини и скоростта на метаболизма.

вещество Destillat Griffonia противен случай се нарича 5-хидрокситриптофан, е витамин от Група В. положителен ефект върху на мозъка, помага нормализиране на цикъла на съня, намалява disforiu. Намалява честотата на тревожност, депресия, невроза, хронична умора syndrome.L-tininet уникален аминокиселина, получена от листата на час. Е мощен мазнини горелка. Намалява стреса, премахва напрежението и признаци на раздразнителност, вдъхновяващо. Премахва всички странични ефекти на caffeine.Yohimbinum адренергични рецептори, които предотвратяват отделянето на мазнини. Така мазнината отива по цялото тяло равномерно. Също така помага за конвертиране на калории, мазнини в heat.Formalininactivated метаболизма на мазнините. Благодарение на своя растителен произход, има положителен ефект върху сърдечно-съдовата и нервната система. Поддържа производството на тиреоидни хормони увеличава базално метаболизма, ускорява метаболизма. Щитовидната жлеза хормони увеличават органи трябва кислород. Човекът се чувства по-активни и awake.L-karnitintartrat подобри процеса на изгаряне на мазнините и превръщането в енергия. Също така предотвратява образуването на нови мастни резерви. Ефективно подхранва клетките с кислород, и увеличава efficiency.Alpha-липоева cyclotomy естествен антиоксидант. Голям ефект върху тялото, страда от бавен метаболизъм. Докато в тялото, влияе енергийния метаболизъм. Позволява тялото от долната част на по-ефективно насищане на body.Tyrosinekinase, което нормализира щитовидната жлеза и надбъбречните жлези. Поддържане на благосъстояние като същевременно увеличава stamina.Bitter opalinskiye дейностите на всички функции на организма, тонизира тялото. Много ефективно при недостиг на витамин и хронична fatigue.Cayenne предхожда един от компонентите на капсулата на злато. Ускорява метаболитните процеси в организма. Основният компонент на пипер се счита капсаицин. Това е термогенен вещество, което ускорява метаболизма и подтиска глада. Също така подобрява циркулацията на кръвта в тялото, поддържа кръвното налягане на нивото на добро представяне. Положителен ефект върху храносмилателната система.

Blue капсула вечер

Как да кандидатствате FitMax3 нощ? Blue капсула се използва по същия начин като предишните две. Едно парче на ден е достатъчно да се намали апетита и да предостави седативен ефект. Но неговия състав е различен от сутринта и през деня.

Вещество Deistvitelen хромановия безболезнено помага на трансферни ограничения в храната чрез намаляване на апетита. Плодове Гарциния Камбоджа започне изгаряне на мазнини, за да се освободи енергия. Премахване на преследва в деня на hunger.Stigmas securitycameras витамин В6 и аскорбинова киселина, които стимулират метаболизма. Нормално метаболизма на въглехидратите, намаляване на съдържанието на захар в кръвта. Усещането за глад притъпен, човек не се чувства постоянното желание да се яде нещо sweet.Pantothenic обезпечени мастните клетки, което не позволява да се натрупват мазнини в cofetarie hips.Green участва в борбата срещу мастните натрупвания. Това разнообразие от кафе дърво се състои от ефективен процес на загуба на тегло на антиоксиданти. Мазнината се изгаря, кожата се издърпва нагоре състояние. Ефективно от тялото са отстранени radicals.Cyanobacterium състава на спирулина водорасли е ценен източник на протеин, здравословни хранителни вещества, минерали и витамини. Нормализиране на метаболизма и намаляване на hunger.Laminariaceae чувството за ситост. Допринася за постепенното пречистване на организма от шлаки и токсини, запушване на intestines.Crepepackage противовъзпалително и регенериращ ефект, голям за детоксикация. Активира бъбреците и помага за премахване на вредни токсини и wastes.Sendables shlakovata елемент. Съдържа смолисти вещества, нормализира моторната функция на colon.Romashkovoe бързо прочистване на тялото. Също така за почистване на кръвта и лимфата и екскретира соли, излишните течности, подобрява функцията на стомашно-чревни центрове tract.Valerianaceae на апетита. Притъпили чувството на глад, апетит се връща към нормалното. Мента листа имат общо тонизиращо действие, освежи тялото, възстановяване на сила.

Такъв голям брой компоненти, включени в FitMax3, позволява да се осигури комплекс ефект върху тялото на всички фронтове. Всички функции на организма се връщат към нормалното, общото състояние се е подобрило значително, а консумираната храна ефективно се обработват. Съществуващите запаси от мазнини постепенно разбити и елиминира от организма.

Правила за Прилагане FitMax3

Направете смес половин час преди хранене три пъти на ден.

 1. Morning -. Бяла капсула
 2. ден -. Червения хапчето
 3. В вечер синьо.
 4. OL>

  По-добре да се пие студена вода, но не по-малко от 0.5 купа. За предпочитане, между всяка доза е приблизително равни интервали. Важно е, че след предишното хранене, не е преминал по-малко от един час.

  не трябва да се приема добавка и с друга добавка за отслабване с. Някои компоненти променят свойствата си под въздействието на алкохол, така че по време на загуба на тегло не се препоръчва да се консумират спиртни питиета.

  Курсът на лечение в продължение на 2-3 месеца, но не трябва да надвишава 90 дни. Ако се желае, цикълът може да се повтори, но не по-рано от 2 месеца.

  Мнението на медицински специалисти FitMax3

  Не всички лекари препоръчват като FitMax3 за отслабване, тъй като тази добавка не е добавка.

  Въпреки това, много експерти смятат, че съставът на капсули е балансирана комплекс от вещества, които насърчават не само хармония, но също така и за прочистване на организма от токсини, повишаване на ефективността, нормализиране на емоционалното състояние. Добре дошли Bud ще ви помогне да се установят. – правото да организира времето за сън, за да се създадат условия за ефективно намаляване на теглото

  Становище expectedmethodnames Алена Е.

  “FitMax3” – това е стимулант, с умерена ефективност за намаляване на теглото, ако имате достатъчни дози от активни вещества. В състава изброени много различни компоненти. По-голямата част от тях са напълно безполезни за загуба на тегло. Някои от тях са полезни, но са в минута дози и поради това не оказва влияние върху телесното тегло. Те включват:

 • влакна;
 • омега-3 мастни киселини;
 • L-карнитин.

Има също някои вещества, които имат умерено положителен ефект върху телесното тегло чрез стимулиране на метаболитни процеси и увеличаване на производството на топлина. Не е известно в достатъчни дози те съдържат. Поради това е трудно да се оцени реалната ефективност на “FitMax3”.

Да приемем, че дозата е достатъчна. Тогава какъв ефект да очакваме от приема на капсулите? В състава са открити след потенциално ефективни компоненти:

 • кофеин;
 • синефрин;
 • зелен чай;
 • йохимбин;
 • гуарана (източник на кофеин);
 • пипер;
 • женшен.

Известно е, че зеленият чай и Лют червен пипер може да увеличи енергията на тялото се дължи на стимулиране на термогенезата. Женшенът повишава умствената дейност и, може би, принуждавайки го да се движат повече. Кофеинът, синефрин, йохимбин има психотропно действие, и в допълнение, увеличаване на издръжливостта, увеличаване на калории разходи за единица време в покой.

мнението на независимия лекар

За своите пациенти препоръчват иновативно средство за отслабване FitMax3 е уникален за развитие, която взема под внимание биологичните ритми на човека и изгаря мазнините ефективно по време на деня и нощта. Освен това, добавката има генерален ревитализиращ ефект -. Нормализира апетита, ускорява метаболизма, възстановява баланса на хормоните, подобряване на последиците от стреса на ежедневието

и води до тон на сутринта, подобрява настроението и ден производителност, има успокояващ ефект, а вечер, като осигурява здравословен сън. Нормализиране на жизнените процеси и по този начин е възможно да отслабнете, без стреса на строги ограничения в храната и помага да се загубят в един месец от 10 до 15 паунда.

FitMax3 в сравнение с аналози

След появата на новостите в фармацевтичния пазар се появи много фалшив добавка е и аналози. Такива фондове често са направени от евтини, некачествени материали. Това води до тяхната ниска ефективност и широк спектър от нежелани реакции. Използването на аналози и фалшиви капсули може да доведе до:

 • понижен имунитет;
 • увеличаване на апетита и в резултат, на набор тегло;
 • появата на алергични реакции и странични ефекти;
 • стрес;
 • разстройства на съня.

За да не се навреди на техните здравни експерти не препоръчват да се консумират продуктите на некомпетентни производители. Високо качество и разумна цена FitMax3 може да предостави само на производителя.

Защо по-добре от FitMax3 аналози

За разлика от популярната на пазара днес за добавка за отслабване, представено на добавката има следните предимства:

 • ефективно въздействие, потвърдено от клинични тестове;
 • без странични ефекти и пълна безопасност за здравето;
 • поддържане на положителен резултат в дългосрочен план;
 • лекота на използване, без да са необходими допълнителни мерки.
 • ниската цена на продукта в съчетание с бърза доставка.

За да се гарантира качеството на моя собствен опит, специалисти по хранене препоръчват да си купя FitMax3, за да се отърве тялото си на наднорменото тегло и възстановяване на нормалното функциониране на целия организъм на клетъчно ниво.

истината или не

Добавката FitMax3 е ново, не е като друга добавка за отслабване. Тя се основава на активни съставки, като действа в съответствие с жизнения цикъл на човека.

Long потвърждава от факта, че човешкото тяло всички вътрешни процеси са обект на цикличността в зависимост от времето на деня и нощта. На сутринта на органи и системи работят активно, ден сме на върха, а вечерта на техния интензитет е отслабена, апетита е притъпила и има натрупване на мазнини и вода в тъканите.

Забележка: Капсули FitMax3 подкрепа на активността на метаболитни процеси при всяка от трите нива и насърчаване на непрекъснато мазнини процеса на изгаряне, като по този начин за коригиране на естествените процеси в организма.

Богатият състав и естествените съставки говорят в полза на добавката, но как тялото ще реагира на такъв състав, е трудно да се каже. Ако се съди по мнения, на капсулите и ефект.

Къде да купя комплекс FitMax3

Оригиналният комплекс могат да бъдат закупени само на официалния сайт. При поръчка на продукти от производителя, купувачът получава:

Важно: оригиналните капсули FitMax3 не се продават в аптеките, за магазини или търговски центрове. Инструментът трябва да се резервира на официалния сайт.

Потребителски мнения FitMax3

Ale, 38 години: Аз не съм с наднормено тегло, не се е подобрило, дори по време на бременност – след раждането, се претеглят 55 кг. напълняването при кърмене – за шест месеца 10 кг. След подхранването решихме да действаме изчерпателно – записах на фитнес, започнете диета и си купих FitMax3. Отне ми 3 месеца, за да се стабилизира теглото, както и важната роля, която играят в тази капсула

.

Валентина, 45 години: да отслабнете след 40 не е лесно, така че реших да избера BAD. За да намерите трифазни капсули, които натурални съставки, а цената е малка. Парцел в Санкт Петербург от Европа продължи три дни. Да губят успях за един месец, аз загубих 8 паунда, но след това теглото спря, аз ще добавя упражнения.

Александър, 28 години: Аз наистина исках да отслабна, но физическата активност увеличава само моите размери. Реших да поръчате пакет за промоция на “магически” хапчета – Надявах се на бърз резултат. След три дни от странни симптоми започнаха да се гърчи очите му имаше безсъние. Още не вземат хапчета. – Аз ще се намалят калориите и да се пие повече вода

Marina, 36 години: детство бях пълничък дете, с възрастта, проблемът е само се влошава. Въпреки пълнотата, женен, ражда дългоочаквана дъщеря. Възстановен след раждането още по-силна, а бракът започва да се разпада.

Катрин, 51 години: Опитах се да отидете на лекар, взеха специални лекарства за отслабване с сибутрамин, но на фона на прием на тези фондове са имали нежелана реакция. В пълно отчаяние, подредени FitMax3, наистина не вярва в успеха. Резултатът беше просто изумен. На месец лесно спадна 20 кг, а теглото не се връща.

Taisiya, 43 години: На възраст 35 I претеглят 80 кг с височина 165 cm. Нужда от нещо да се направи, но ми проблем е, че не мога да за дълго време, за да диета, постоянно разочарован. Не може да се отдадете на любимата си торта или сладкиш. Почитан като нещо във форума реални отзиви за добавката плюс един приятел ме посъветва да напиша капсула FitMax3. Тя също бе изхвърлен от 10 кг.

Елвира, 34 години: Поръчаните добавката чрез интернет. Цена капсули FitMax3 аптеката е силен твърде високи. Пропил месечен курс. През това време, спадна 15 кг, а сега ми цифра е почти перфектен. Със специална стрес не преживя, яденето не е желателно. Капсулите трябва да се вземат цветя сутрин – бял обяд -червени и вечер синьо. Всяка капсула има специален състав, който осигурява необходимото действие в зависимост от времето на деня. Това се постига отлични резултати.

Олга, 36 години: В 2 години опит 15 кг, е свързана с хормонални промени и менопаузата. Винаги съм имал една добра фигура, така че аз наистина исках да отслабна и да получите във форма. Седейки на най-строгите диети, не се яде, се занимава в центъра за красота, опита се да тичам сутрин. Но резултатът беше разочароващо. Ако аз успях да губят 3-4 кг, след известно време те се върнаха отново, а дори и с повишението. Помогна добавката FitMax3, Поръчах дъщеря. Отне разноцветни капсули в съответствие с инструкциите, отбеляза понижение на апетита и подобряване на общото благосъстояние, а теглото започна да се отдалечава. За месец спадна 7 кг. там няма да се спре, подредени няколко опаковки от FitMax3, освен това, че е евтин.

Тамара, 35 години: Скоро започват да приемат капсули FitMax3 е нова добавка за загуба на тегло, и доста евтини. Харесва ми, че капсулите са различни цветове, те трябва да се вземе предвид времето на деня. Отбележи, че от началото на рецепцията имаше лекота, енергия, спя добре през нощта и е лесно да се изправи на сутринта, по-малко уморени през деня.

Тамара, 43 години: Въпреки това, има постоянно чувство на глад, диетични ограничения носят лесно. Вече има първите резултати, така че аз съм много доволен от новата добавка.

Станиела Яркова

Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.

Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси

Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.

В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.

  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.

  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.

Може също да харесате...