Потенциалност

Acai Berry – цена, къде да се купуват, как работи

Акай. Вероятно сте чували за него. Но какво е това? Какво прави? И това е чудо за отслабване, тъй като някои хора твърдят?

лилаво Бери Бери (произнася ах-сах-Йе) е един от редица плодове от Амазонка, които наскоро са станали популярни извън Южна Америка. Много претенции се правят за Acai Бери; някои от тях са истински, а не другите.

Acai Бери: Здравословна избор?

Акай, подобно на други подобни плодове, е установено, че има определени ползи за здравето. “Най-малко дузина статии в конвенционалната медицинска литература се говори за ценни последиците от Бери,” казва Валенсия Портър, MD, директор на здравето на жените в Чопра център в Карлсбад, Калифорния.

Свързани:? Има Омега-3 мастни киселини отслабване СПИН

от хранителна гледна точка на Acai зрънце доставя на две важни фронта:

  • благоприятни антиоксидантен ефект. Акай съдържа антиоксиданти, вещества, които се борят с вредните молекули, известни като свободни радикали. Твърде много свободни радикали могат да причинят увреждане на човешките тъкани и водят до голямо разнообразие от медицински нарушения, включително и тъмно лилаво пигмент сърцето disease.The Акай е отговорен за своите антиоксидантни свойства, които са подобни на тези в други тъмни плодове като боровинки и къпини. Пигментът съдържа антоцианини (изразени anth-о-въздишка-а-nins), мощен клас на фитонутриенти – хранителни компоненти на растения – които служат като антиоксиданти. Храните, които съдържат антоцианини имат силни червено, синьо или лилаво сила цветове.Масата на антиоксидантни ефекти в различни храни, се измерва от ORAC (кислород радикална Абсорбцията Капацитет) тест. Колкото по-висока оценка на ORAC, толкова по-силно антиоксидантното влияние. “Резултатите от Акай доста високи”, следва да се отбележи д-р Портър says.It обаче, че в едно неотдавнашно проучване за оценка на въздействието на някои антиоксиданти сокове, сок от нар, червено вино, Concord гроздов сок и сок от боровинки вкара по-висок, в този ред, от Акай сок.
  • противовъзпалителни свойства. Друго предимство на Acai зрънце е си противовъзпалително действие. Както подсказва името, противовъзпалителни средства, борба с възпаление, което е свързано с редица здравословни проблеми, включително сърдечни заболявания и инсулт. “Много от над най-брояч нестероидни противовъзпалителни средства работят по същия път като Acai Бери” Porter бележки.

Acai Бери: Какво ще кажете за Отслабване?

От друга страна, твърдението, че Acai Бери е добро за загуба на тегло изглежда е неоснователна. “Няма литература в научните списания за загуба на тегло и зрънце Acai”, казва Портър. Тази част от историята на Акай изглежда е просто още една диета измама.

Не е достатъчно само липсата на отслабване стимул, едно неотдавнашно изявление на Центъра за наука в интерес на обществото, а пазител група, предупреди потребителите да не се запишете за безплатен пробен период на Бери диетични продукти онлайн, защото на жалби за неоторизиран кредит такси за карти след пробния период.

Сродни: суперхрани за Super здраве

Acai Бери: Какво е най-долния ред?

Въпреки че не е на загуба на тегло чудо, на Acai Бери, както и боровинки, къпини, както и други цветни плодове, е добре да се включи във всяка диета. “Винаги съм съветвам моите пациенти да получат широка гама от цветове в диетата си,” Портър казва: “и че тъмно лилав пигмент има толкова много предимства в сферата на здравето – казвам на пациентите, за да” ядат дъга “, защото всеки един от цветовете на дъгата има голямо разнообразие от хранителни вещества, които предоставят различни ползи за здравето. “

Станиела Яркова

Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.

Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси

Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.

В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.

  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.

  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.

Може също да харесате...