Потенциалност

Agromax прегледСпециална цена !!!. Кликнете и да видим !!!

Стойността на оценка на прозрачността информация е аналитичен показател се изчислява въз основа на обществено достъпна информация за дейността на юридически лица. Основният предмет на дейност е “търговия на дребно на моторни превозни средства, части и аксесоари”, записва 14 допълнителни дейности. Организация дружество с ограничена отговорност “CRUISE AUTO” назначен INN, OGRN, БУЛСТАТ. Телефон, адрес на електронна поща и други данни за контакт “Povolzhskaia Oil Company” в Unified отсъства и могат да се добавят на представител на организацията.


Това е сто процента резултат на това тор. Резултат хвърлен добра сума пари на вятъра, zavivshie издънки и много негативни

емоции. мениджъри и експерти на предприятия на аграрно-промишления комплекс на страната – в земеделските стопанства, селски стопанства, преработвателни предприятия, зърнени фирми и др. Хотелът магазин приятелски доставчици и разумни цени.


Съвместното провеждането на лечения за защита на растенията и листно приложение значително намалява разходите. Течен концентриран тор, съдържащ бор в 11% (150 г / л). Съдържа съществени микроелементи, които задействат ензимни процеси в ембриона на семената, насърчаване рано появата на разсад и увеличаване на замръзване. Част от киселина контроли arhidonovaya в растения системна устойчивост на абиотични и биотични увреждащи фактори или заболявания чрез продуциране фитоалексин.


“Agromax” – първата Агроцентър комплексни услуги и продукти, които предлагат на земеделските производители пълно обслужване при най-добрите възможни условия. Ние използваме бисквитката да ви предостави повече възможности при използването на сайта. Като продължавате да разглеждате този сайт или затворите това съобщение, Вие се съгласявате с използването на бисквитката. Agromaks Kaliy450 – силно концентриран тор торене, което позволява да се осигури напълно растенията с калиев чрез листно приложение. Водоразтворим калиев форма и мембрана pronikatel улесни пълна абсорбция елемент, увеличаване елемент мобилността в растителни тъкани.


Компонентите се разтварят бързо с пълно смесване на работния разтвор. Трети ден на лечение след цъфтежа да се подобри предлагането на листа и по-добре прорастване.


Основната дейност е “петролев производство”, съобщава 6 допълнителни дейности. Организация дружество с ограничена отговорност “Povolzhskaia петролна компания” назначен INN, OGRN, БУЛСТАТ.


Картата на предприятие можете да видите пълната декларация на организацията. Подробности можете да намерите от Единния държавен регистър на юридическите лица под формата на електронен документ. Свали или отпечатате извлечение от регистъра, към днешна дата по време на искането или от датата на престоя си в миналото. Календар може да предложи по време, когато в отчета, когато данните се променя.


Agromax
Специална цена !!!. Кликнете и да видим !!!

Вход

уебсайт

Той съдържа бор като хелат и мембрана pronikatel в състава, чрез което се осигурява пълна абсорбция на бор от растението и повишава подвижността на елемент в тъканите на растенията. Борен осигурява резистентност към точка на растеж на неблагоприятни атмосферни условия, предотвратяване на нарушение на процесите на растеж и поддържане на баланс в фитохормони на растенията.


 • Всички купувачите са доволни от начина, по който в резултат отстъпка и качеството на закупените автомобили.
 • Само през 2014 г., тя е продала 30 единици зърно и

  фураж за селскостопанските производители, големи ферми, стопанства в региона Белгород. аз определено препоръчваме да използвате тор, и вашата култура ще бъдат добре защитени от замръзване и вредители. аз използвам активатор на повече от един, а през цялото време аз имам голям добив и не насекомо не боли. Моят съсед видял мен тор, за да обработват земята и поиска развод или не, всичко, което е писано за него? ул>

  Един ефективен органичен тор за всички култури. Тя насърчава активен растеж, възстановява и укрепва растението. Средства, получени по удобен опаковане – под формата на сашета, съдържанието на който е предназначен за разреждане в 10 литра вода

  .

  Нашите специалисти ще предоставят професионална помощ при избора на необходимите парчета на оборудване, подходящи за вашата технология на производство. Успешно присъства на пазара на оборудване за повече от 10 години, е официален дилър на водещите световни производители. Вие знаете телефона или друг контакт тази компания? В Крим, руските пораснали хибридни семена от захарно цвекло, които ще заменят семената на чуждестранни производители. Как се различават от европейските, заяви директорът на предприятие “Agromaks” Андрей Савчук.


  популярни

  Според FSSP, отворени изпълнително производство срещу дружеството не са налични. Нашите съоръжения са оборудвани със съвременна техника, която позволява да се произвеждат висококачествени млечни комплекси и резервни части за млечни тръби и машини за доене. Всички продукти са лицензирани в съответствие с нормативните стандарти и държавните стандарти. GC “Agromaks” е директен производител, така че нашите клиенти не се плаща, придобиване на земеделски стопанства оборудване от нас. Основната цел на компанията – създаването на висококачествено оборудване за млечна аграрно-промишления комплекс на Русия

  .

  основните на продукта – продукти за растителна защита и торове. Той е лесно смилаем торове за листно приложение, които се използват за отглеждане на растения, по-специално има нужда от големи количества борен в достъпна форма (за бързо елиминиране на борен дефицит на растения). Борен Agromaks 11% – силно концентриран борен тор подхранване за да се компенсира липсата на бор в растения целия вегетационен период от листно приложение

  .

  Можете да се обадите на телефонния номер или провери за други контакти онлайн bio-Agromax.ru. Страхотно място, работно време 8-20, любезно обслужване, уютна. FOLCROP B – това е течен тор с високо съдържание на бор. Балансираната комбинация и оптималния състав на

  хранителни вещества.

  За да използвате нашия сайт е необходимо да активирате JavaScript във вашия браузър. В VLSI реализира услуга Всичко за фирмите и собствениците. Тя дава възможност за няколко секунди, за да получите пълна информация за всяка компания. Imprint Фирма Agromax, юридически адрес, официален уебсайт и проверете USRLE наличен в системата SPARC (демо на разположение за безплатно).

  Този метод на приложение е най-необходима за работа по ниска раждаемост почви. Магнезий – участва в образуването на хлорофил, ускорява растежа на градинарство, декоративни растения, подобрява вкуса на плода. Този метод на приложение е най-необходима, за да работи по nizkoplodorodnyh почви.  Специална цена !!!. Кликнете и да видим !!!

  Може също да харесате...

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *