Красота

Artrovex – цена, официалния сайт, къде да се купуват, оригинални

Artrovex Artrovex. Не химия?

Всеки обича природните продукти без ГМО и други химически вещества. Едно споменаване на факта, че добавката съдържа някои химия готов да шокира нищо неподозиращата купувач.

Какво означава омразата на химията, за да прегледа на съвместната крем? Най-многото, че нито е директно. Тъй като продавачите на този крем мразят химия, точно както сме. Може би дори малко по-силен. Въпреки това, за да се види, че не харесвам, да разгледаме.

Надписът на опаковане казва, че пред нас “нативен немодифициран молекулна форма форма мицеларен активен комплекс крем ARTROVEX” EM>. Какви са тези сложни Techie думи?

Native – в естественото му състояние, непроменено, за да се запази структурата. Това означава, че всички компоненти на крема трябва да останат в естествено състояние, а не в процес на всички химически реакции и промени.

С мицеларен форма още по-сложно. Тази дума е позната на мнозина се дължи на наличието на мицеларна вода за почистване на кожата. Това показва, че сметаната има в своя състав на мицели на повърхностно активни вещества, които ускоряват различни химични реакции.

Това означава, че тези понятия от природен и мицеларен същество несъвместими. Не може да бъде средство за родния и мицеларен -. трябва да изберете един или друг

Съставът на biocrime. Grass, рога, и чернодробна

По този начин, ние имаме следната картина. Продавачите на крем биха казали: той е единственият естествен крем, всички естествени съставки в “оригинална форма”. Не химикали – единствено билки, еленовите рога и черен дроб на акула

.

Но в действителност, споменаването на “мицеларен форма” EM> че видяхме върху опаковката, ясно показва, че не родния формули тук -. Без скандалната химията не направи

Сериозно, аз със сигурност нямам нищо против химия. Без него няма да направи нито в медицината или в козметиката. Но тази история помага да се види ясно крем лицемерие продавачи: с думи, те се застъпват за използването на лечебни растения, които се използват за 3000 години. Но в действителност използването на мицеларни вещества, които достигат до втората половина на ХХ век.

любопитно аритметика може да се види в описанието на състава. Рогата на Алтай Maral (елен рога), черен дроб на акула + 40 изключителна EM> лечебни растения + мъртви пчели + прополис + струя бобър + бобър мазнини = три компонента. Такива случаи.

“Патентовани” компоненти Artrovex

Някой ще възрази, че ние говорим за 3 сертифицирани компоненти в удебелен шрифт. А те от своя страна се състои от тези вещества. Но нека да не играе Светия невинност – тази теория е лесно да се провери:

  • BCM-95 е лошо, екстракт куркумин (куркума). Не черен дроб на акула и елен рогата в състава му не е близо. Но сред показанията откриваме споменаването на болните стави.
  • Chondromas. Таблетки със същото име, произведено в Киев. Показателно е, те са също предназначени за лечение на ставите. Не са 40 билки в гърба там – те не го правят билкови. В Европа има Andromax – CHONDROMAX. Жалко за ставите. Състав: хондроитин сулфат, D-глюкозамин сулфат, метилсулфонилметан или МСМ (органична сяра), екстракт от смола от Boswellia, витамин С (аскорбинова киселина), цинк (цинков цитрат). Като цяло, също не ми харесва описанието на интернет страницата на biocrime.
  • на еко-концентрат е общ термин, който е свободен. И как може да се патентова мъртви пчели и бобър мазнини?

Очевидно е, че тези компоненти са измислени. Имената, взети от налични средства за ставите – това е възможно да доведе до най-наивните купувачи на някои асоциации: те казват, че някъде го чу. Изглежда, че това наистина лечение на ставите … Но в действителност е 100% фалшив.

Становището на “експерт”. Развод или истината?

Историята за невероятни съставки, които са били изобретени, потвърди експерт.

Той продължава тенденцията, отбелязано по-рано, призовава популярните инструменти, които се използват за лечение на ставите.

Споменати МСМ е метилсулфонилметан (органични серни C2H6O2S). Има безброй хранителни добавки с надпис “МСМ” на етикета, които обещават да дадат тялото на веществото. Но, ако се върнем към по-рано състав Artrovex, така че не е вещество.

Въпреки това, не е необходимо да се анализира сериозно думите на този експерт. В крайна сметка, той, подобно на предишната информация, е фалшив. Всъщност, човекът на снимката -. Aivar Woog, ръководителят на компанията TNS Emor, който се занимава с социологически изследвания

Неговата снимка е направена от интернет и да се използва, за да “създаде” несъществуваща подправки.

Какво ще кажете за производителя?

Ето какво ми отговори в “Sachera-Мед” на запитването за това “лечение”. Оказа се, те все пак произвеждат този крем за specials.order. Но те също така посочва, че не е добавка.

Резюме Artrovex

Очевидно е, че Artrovex Artrovex е фалшив лекарство за лечение на ставите. Неговият състав се състои и “certifikovany компоненти”, споменати от продавачите на крема не съществува.

Описание означава – един безсмислен набор от модерни думички, предназначени да объркате потенциален купувач. Но тези думи не са по никакъв начин потвърди. И дори експерти, които да убедят да си купя крема, се оказаха фалшиви.

Станиела Яркова

Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.

Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси

Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.

В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.

  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.

  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.

Може също да харесате...