Красота

Asami – косопад, мнения, коментари, цена, форум, как да го използвам?

Old Латинска поговорка, че плешивост не е дефект, а доказателство за мъдрост отдавна е загубил актуалност. В днешния свят хората са по-малко жени се грижат за външния си вид и искат да имат красив, добре поддържан коса. Но фактите са зловещи статистики твърдят, че 60% от мъжкото население е вече 35 години са плешиви петна и плешиви петна по главата, а останалите 40 известието, че косите им става суха, скучна и безжизнена.

Спрей Asami – комплекс грижа за косата EM>

За да направите косата си здрава, лъскава, а не падане, необходимата комплекс от различни мерки, е трудно да се гарантира, живеещи в луд ритъм на съвременния живот. Причина за косопад може да бъде лошо хранене, недостатъчен прием на витамини и минерали, лоша екология, проблеми в кръвоносната система, стрес и психични разстройства. Постепенно, загуба на коса става заболяване, което изисква лечение.

Благодарение на иновативните методи и прогресивно медицинска технология, има начини за решаване на проблема с косопада спрей Asami. Това е комплекс за грижа за косата, състоящ се от необходим за здрави компоненти за коса.

Полезни вещества в състава на спрея: EM>

 • репей масло – укрепва корените, премахва пърхот;
 • арганово масло – грижа за косата;
 • витамин А – ревитализира фоликули;
 • кокосово и авокадо – хидратира и защита от вредните слънчеви лъчи;
 • градински чай грижа за кожата на главата, увеличава кръвообращението;
 • канела и Чили – се борят с омазняването на кожата;
 • витамин Е – подхранва косата, помага за по-доброто усвояване на останалите компоненти;
 • лайка и коприва омекотява косата, придава блясък и сила.

Спрей Asami – доказан инструмент, който се връща на косата здрава и активира появата на нова коса. Лесно е да се прилага, така че лечението на косата не изисква пътуване до салона или клиниката. И резултатът се появява вече след 1 месец редовна употреба. Повечето от мъжете, като се използва спрей, имайте предвид своите предимства:

 • коса изглежда страхотно, косата става обемна, изчезвайки плешиви петна и оредяваща коса;
 • няма нужда да търси център за трансплантация на коса;
 • помага дори когато абсолютната плешивост;
 • .

 • при използване на спрей не се нуждаят от допълнителни медицински или козметични продукти

Вижте също: красота в квартал Калинин на Санкт Петербург

Как работи EM> Asami

За отговор на растежа на косата в множество фоликули. Когато старата косата пада, те са отговорни за растежа на нова. Но фоликулите може да спре нормална работа поради нарушения в циркулацията на кръвта, а след това косата престава да расте, а на врата и слепоочията се появяват плешиви участъци от кожата.

компоненти избрани за конкретен коса спрей Asami грижи, могат да “събуди” корените на косата чрез повторно въвеждане и засилване на нормалната циркулация на кръвта. И тогава в тези места прически на плешивина расте здрава коса.

Как се използва спрей Asami EM>

Използването на средства за растежа на косата не изисква специално оборудване. Просто вземете спрей банята и да го използвате, преди шампоана:

 • Активно масажиране на главата, се прилага чрез разпръскване върху косата;
 • За максимална абсорбция обвивка главата;
 • Оставя се в продължение на 30 мин.
 • изплакване с помощта на обичайните шампоан.

Спрей нужда всеки ден. Проучванията показват, че след 4-5 седмици на главата започва да расте здрава, силна коса. Доказателства – многобройни признания на мъжете, които са изпитали силата на Nano спрей растежа на косата и станаха собственици на красива прическа

.

Станиела Яркова

Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.

Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси

Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.

В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.

  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.

  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.

Може също да харесате...