Здраве

Bliss Hair – цената, къде да се купуват, оригиналът

Когато имате отвратителна прическа и косата искате да се откъснете от миналата раздразнение: Знам, аз съм го преживял и забрави за проблемите, с помощта на този инструмент – Изток масло за коса Bliss косата Home System

.

Специална цена !!!. Кликнете и да видим !!!

В последно време, аз бях ужасно засрамен от неговите прически, красива коса стана манията ми. Всички роднини, приятели и другари бяха готови да ме наричаш така, “Антонина-липса-хладен коса” … Но аз не се получи такава.

Сигурен съм, че много от справедливата половина на човечеството, разберете ме сега, въздиша. Но аз бях късметлия, купих тук истинската “щастие за коса” – така нареченото масло Bliss косата. Защо? Сега кажете всичко в ред.

Момичетата са различни – черен, бял, червен …. Bliss косата

И зелен, син и многоцветен. Не забравяйте да седи, какъв цвят на косата и какви прически през годините на дивата младост, аз само носеше. Тя изглежда да има всичко. Толкова много, че Кейт Уинслет с вечния си Блясъкът на чистия ум нервно пуши в кулоарите. Това е толкова готино! В тълпата на младежта свободните артисти веднъж трябваше да се открояват. Payback за експериментите дойде по-близо до 30 години, когато косата започва да се търкаля, да се катери греди, за да стърчат в различни посоки, като Айнщайн и обикновено се държат като те моля, не слушат любовница.

Бащата, намирането на пода парчета на косата ми, той обичаше да се шегува на тема: “Смарт коса напусне лошо главата”. Много Achtung дойде след раждането на близнаци – на силата и здравето са били убити Nemer, и всяка жена ще ме разберете: понякога бременност и кърмене общо с косата ми пълна катастрофа

.

В първите месеци след бебетата се раждат нямах никаква коса, а след година и половина минах майка на децата и осъзнах, че да се работи с такъв гнездо на главата си не мога да изляза.

сълзи проливането и проклина хипитата, дивата вятъра и всички бои заедно, аз режат косата си късо, почти момче-таралеж. Nasty растат косми искаше, но продължиха да падат парчета щастливо и методично. Tossing дилема: начина, по който La Nargiz Zakirova и перука като Diva, се натъкнах на едно момиче, което доведе обществеността в мрежата да. Когато й казах за проблема тя отговори просто: “.. Има коса Bliss косата, разработен на базата на рецепти на китайски и корейски медицина Тази тежка артилерия трябва да помогне”

Производители около Bliss косата:? Бухал на земното кълбо

Разбира се, аз се всичко това похвали със скептицизъм – да кажем, си плаща за реклама. Колко от тях съм се опитал? Да, един куп, всички са различни. Купих всички линията на много добре познати и известен начин, аз се опитах рецептите на баба Agafia и философския, трябваше да преглътне рибено масло, като вода, витамини от А до Я … Да, аз съм дори срамуват да го признае, парцелът е окосмяване по пълнолуние в горска полянка направих. Какво? Нищо, аз все още обичам таралеж със същата поляната. Настръхнали, ядосан и не вярва в чудеса. Но любопитството надделя, и аз бях вече никъде, а аз посегна отговори в Интернет.

В отговор на заявката “коса Bliss Коса” всезнаещ гуру Google любезно обясни, че това не е не е маска, това е масло. “Масло? За толкова пари? Шегуваш ли се? Репей във всяка аптека можете да си купите пет пъти по-евтино!”, Помислих си, гневно вторачени в монитора на лаптопа.

Официалният сайт Bliss косата даде някои странни характеристики: средство, като, направени в лабораториите на Китай и Корея, но основната съставка е марокански нефт и активатори на растеж

.

Когато, извинете ме, в Китай марокански рецепти и растения? Какво е това интересна география, като че бухал на земното кълбо се опитва да тегли.

Въпреки това, аз бях “крив” от историята на състава на продукта. Подобно, не е екзотика, а само две съставки – масло от арган. И ленено

Мнението на фризьори малко ме успокои. Започнах да гледам хубави снимки с по-малко подозрение.

За масло до потенциален купувач Bliss косата

Основните свойства на арганово масло, тези производители са:

 • поради липсата на каротини печатите “везни” на косата, незабавно възстановяване на структурата;
 • омега киселини, включени в състава, като за недостиг на хранителни вещества;
 • токофероли допринасят за възстановяването на клетките на косата, което води коса започва да расте.

Най-общо, обеща производителите на знамения и чудеса – уж косата е жива и ще се възстанови за 10 секунди. “Течно злато”, каза създателите на маслото. Е, добре, добре.

Моята обикновено ленено масло, което съм попълнено салати (това не е толкова питателна) също е боядисан като източник на животворна сила. Свойствата му са:

 • помага за съживяване на естествения блясък – истинска услуга на космените фоликули;
 • отличен антиоксидант, отблъсква всички вредни вещества, токсини и тежки метали от косата клетки;
 • активира кръвообращението, и следователно всички метаболитни процеси.
Специална цена !!!. Кликнете и да видим !!!

Final бронебоен аргумент да купуват Bliss косата Home System се оказа витамините, включени в продукта – има цяла армия от тях, изглежда, но е основното – А, В и Е. като цяло, освежаващ коктейл, а не козметичен за коса.

но не парабени и консерванти – 100% естествени съставки от природни килери. Добре, придума мен, аз реших да опитам. Не на последно място е подкупил факта, че цената на Bliss система на косата не е 1890 …, тъй като първоначално е бил, но “само” 990 …. Може би рекламен трик, но аз се възползва от шанса да поръчате.

аз не го вярвам, помислих си аз, че развод, измама и като цяло на подобни изказвания повечето искаха да хукне отрицателна обратна връзка. Но това не е за неоснователна, разбира се, че е необходимо да се опита най-много. Подреден.

масло

Bliss косата: и вие ще бъдете щастливи

заповед много бързо, любезно каза, че ще получа своя пакет твърде скоро. И наистина – вицове за “Алеята на Китай” е не на място тук, всичко дойде бързо. Малко нервно I извади от пакета малка бутилка масло с дозатор конус. “От Ванеса ECOFLORA” – е написано на него. Плюс – обучението по EUROPEN. Китайски-корейски магьосници обеща, че моята “коса ще се превърне в 10 секунди”, с тях ще се случи:

 • те са пълни с хранителни вещества и обикновено “оживяват”;
 • те ще започнат да растат денем и нощем;
 • загуби разделяне завършва;
 • ще Shine като огледало;
 • и като цяло ще бъде бял, мек и, слава богу, не пухкава и послушни.

“Това е късмет за косата си”, – “скромно” влезе в полето за разказ. Някои реални мнения за Bliss косата Home System обаче съобщиха, че по чудо се е случило, но не веднага.

аз се блъсна в банята, удари съдържанието на главата и започна да чака … Какво да кажа? Чудото не се случи и аз имам за първи път, но аз стоя и аз разбирам, това означава, че се овлажнява и не оставя мазен филм (и това е важно!), Мирише много хубаво, не суха и не мазна коса. Маслото може да се прилага за коса, равномерно разпределение на цялата дължина преди стайлинг -. Няма разлика, мокро или сухо

Специална цена !!!. Кликнете и да видим !!!

Честит магическа трансформация е трябвало да чака още една седмица момичета. Но след няколко използва моя “таралеж” започва да изглежда по-добре поддържана и здрава след няколко седмици забелязах, че косата започва да расте, и активно! Той е бил осем месеца вече имам блестяща здрава коса, която скоро ще нарасне до нивото на “грижа”. И това не е сън, а не мечта – това е вярно

.

Въпреки това, аз се лови следващия и да ви посъветва:

Това е всички тайни на отлично коса се опитват, то се сблъскват, и вие ще бъдете щастливи.

Станиела Яркова

Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.

Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси

Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.

В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.

  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.

  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.

Може също да харесате...