Новини

Dynamite – ухапването активатор, цена, купуват сега, къде да се купуват, коментари

Честит и успешен риболов, който може да бъде отличен, голям улов. Съвременните риболовни пръчки, спининги, всички видове предавка не винаги дават резултат, който бих искал да се получат. Технологията, която е в състояние да се изненадам, дава 100% резултат е активатор ухапване Dynamite на. Това е, което мечтата на всеки рибар.

Каква стръв Dynamite?

Формулата, която е проектиран от италианска технология има уникален ефект върху инстинктите на рибата. Тази научна разработка ви позволява да използвате активатора за рибата, независимо от риболовни условия и вида риби. Резултатът е активен ухапване при всякакви условия, независимо от външни фактори.

Как работи Dynamite?

Фиш се ръководи от определени инстинкти, той е особен да се чувстват необходимостта от храна, самосъхранение и стадото. Преди научна лаборатория ООД Fishingi задача е да се разработи вещество, което може да въздейства върху всички инстинкти, да ги притъпяване, но чувството на глад се увеличава. И такъв продукт е произведен – Dynamite. Риба на разстояние от няколко километра, с възможности за улов на хранителни вещества, включително интересна риба спусъка риба, която работи в този случай, тъй като примамка, но в същото време предизвиква силен апетит и притъпява чувството за страх, всичко, което ви позволява да има голям улов без никакви затруднения.

инструкции за употребата Dynamite

добавката е в течна форма, опаковани в метални опаковки от 5 ml, опаковка се състои от 5 опаковки. Инструментът може да се използва с всеки стръв, ако се хванат хищни риби, трябва да ре-варов разтвор всички примамки, както естествени и изкуствени имат нормален улов. В случай на хищни риби, трябва да се смесва с разтвор на въдицата, в този случай няма значение какво използването на стръв от рибаря, магазин -. Купен или домашно

Ако използвате жива стръв, лекарството се разрежда във всяка вода и 1 -. 2 секунди стръвта се поставя в разтвора и след това можете да започнете успешен риболовно пътуване

Предимства Dynamite

Активатор ухапване е лесно, удобно и лесно. Не изисква специални умения и опит. Позволява ви да го използвате при всякакви водни басейни, така свежи и солена вода, езера и реки. Не е рамка, която да ограничи видовете риба, хищнически, спокоен и морето. Метеорологичните условия са абсолютно никакъв ефект върху резултата, независимо от сезона, резултатът е 100%, също така, че няма значение за риболов, ден и нощ активатор ще гарантира на улова. Dynamite, използвана от професионални рибари, учени, биолози и рибарството.

Закупуване от официалния производител

При закупуване на не забравяйте да се прилага в официалния сайт (линк даден по-долу), тя ще защити срещу фалшификация и гарантира високо качество и ефективни резултати . Официалният сайт предлага на клиентите отстъпки и удобни условия. Цената на опаковката вече е 990 рубли, или UAH 499.

отзива Dynamite

Аз съм от Самара, риболов за мен е най-успешният свободното време. Много форуми вървях, различни коментари за примамките е чел, но бях се интересуват от ухапването от активатор, решили да купят Dynamite, подредени, корабоплаването е изненадващо бързо. За да определите резултатите в две думи, трудно, но тя наистина работи. Честно казано, дори не мисля, че рибата място, където винаги съм риба.

Владислав, 34 години. EM>

Момчетата бяха от риболов, тук седим три чака хапане, а на следващия човек не чака, движещи се един след друг. Обичаме се, че дори боли, малко изгубен, реших да попитам каква е тайната, какво е стръвта. Той ми разказа за спусъка риба. Малки бижута на съблазънта да се опита, той отиде като масло. Разбира се, в дома на пристигане, първото нещо, но от там да си позволи да се насладите на следващата си риболовно пътуване ще премине напълно подготвени.

Александър, 41 години. EM>

Видях веднъж видео, където можете улов на риба с динамит, първият въпрос е развода и наистина започна да продължаваме да търсим информация. Отзивите са достойни, цената ще бъде, опитайте. Взел един приятел, но той не е приет, моята стръв беше. Разбира се, аз имам много забавно, но озадачаващо от такъв разкошен риболов, ще се помни дълго време. Наистина много неща, лесно и просто, а резултатът е просто страхотно.

Майкъл, 55 години. EM>

Независимо, в какви условия ще ловят риба и какво да ловят, винаги ще бъдат необходими ухапването от активатор и лоялен сътрудник. Използване на индикатора, винаги е възможно да изненадате и да се покаже едно прекрасно улов. Най-важното е, че е лесно, просто и уникален.

Станиела Яркова

Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.

Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси

Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.

В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.

  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.

  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.

Може също да харесате...