Electricity saving box – цена, къде да се купуват, оригинални

Не толкова отдавна на вътрешния пазар има чудодейна икономия на енергия икономия кутия устройство електричество, което, според изобретателите, позволява да се спестят до 30% от електрическата енергия всеки месец. Развод или истината? Как работи? Как да го използвате правилно? За всичко това ще бъде обяснено по-нататък.

50% Само днес!Поръчай днес и като получиш безплатна доставка и гаранция за удовлетвореност.

На първо място, искам да кажа, че енергоспестяващи устройство пестене на електроенергия кутия не си сам. Приблизително по същото време имаше и колеги му smartbox, бедността Saver, икономически и много други. Както е видно от отговорите на производителите на тези устройства са спечелили достатъчно само да ги подкрепям в контакта. Тази простота на използване е тревожна и предлага развод. Цената на пестене на кутията на устройството на електроенергия е около 1600 … и тя е проектирана за максимално натоварване на мрежата е 15 кВт, това, което ви позволява да го прилага по отношение на средния размер на дома.

Първа среща с устройство пестене на електроенергия кутия енергоспестяващи води до объркване: е най-накрая създаде устройство, което е наистина в състояние да спаси електричество? Но тъй като ние открихме в малко устройство за преобразуване на реактивната енергия към активните, да се направи защита от токов удар, мълния, филтрирате всички бъркотия? Ако това наистина е така, тогава защо е тази технология не се използва в електрическата индустрия? Не трябва ли тогава да бъде твърде евтини, тъй като кондензатор единица, стабилизатори и други подобни устройства днес са принудени да плащат 6-7 пъти повече.

Какво има вътре Ток Saving Box?

dut coe up coor1 1 Electricity saving box   цена, къде да се купуват, оригинални

кутия спестяване Устройство на електроенергия най-вече показва снимки на външния вид на телефона, но това, което е вътре в нея? Това е много проста – вместо на голям брой части са маркирани на схемата, вътре е минималният брой на елементите, което отново показва, измама. Така че, пестене на електроенергия кутия е кутия, подобна на зарядното устройство на фотоапарата. На корицата е на две малки крушки. Във вътрешността на устройството можете да видите диод мост, електрозахранването, от която се храни на крушката и кондензатор. Това ли е всичко? Как може едно устройство стойността на елементите, от които не повече от 100 … за да спаси електрическа енергия? Ефективността на инструмента просто не може да бъде вярно.

>>>>  Calminax - аптека, истински мнения, купуват сега, цена

Как е “спестявания”?

Въпреки очевидната заблуда, помислете как все едно спестяване на кутията произведения ток, според производителите. Известно е, че енергията е активна и реактивна. За да функционира устройства на работното място, в къща или апартамент се използва изключително от активната мощност. Реактивна енергия прави само допълнително натоварване на мрежата. За да се избегнат прекомерни натоварвания в промишлени среди често се използват устройства като RPC (реактивна мощност компенсатор). Има такива устройства и домакински уреди, като компютър, но най-често използването им у дома е безполезна.

Според производителите на мненията, пестене на електроенергия кутия е предназначена за преобразуване на реактивна енергия в активна. Но, според експерти, днес няма дори теоретични доказателства, как може да направи такива чудотворни машини. Всички опити да се допитате до производителите за по-подробна информация за кутията за пестене на електроенергия на устройството и други подобни постоянно завърши с провал, което предполага, че те са старателно се опитва да скрие измама си.

В заключение ток пестене на Box

dut fhion fun1 Electricity saving box   цена, къде да се купуват, оригинални Въпреки мнението на много експерти по развод голям брой от населението все още купува чудотворната спестяване кутия раздялата на електроенергия, както и други подобни на нея с надеждата за спестяване. Е, както можете да се откаже от устройството от време на време има такива атрактивни отстъпки и разходите за нея може да се “бие” само за няколко месеца? В действителност, устройството е абсолютно безполезен, както в промишлеността и в домашни условия. И всички препратки към факта, че сертифицирания продукт, насочени към невежеството на по-голямата част от процедурите по сертифициране. Сертификатът се дава за параметрите на сигурността и потребителски свойства, докато не се считат за напълно.

Станиела Яркова
About Станиела Яркова 240 Публикации
Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбасиФизически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.