Новини

Electricity saving box – цена, къде да се купуват, оригинални

Не толкова отдавна на вътрешния пазар има чудодейна икономия на енергия икономия кутия устройство електричество, което, според изобретателите, позволява да се спестят до 30% от електрическата енергия всеки месец. Развод или истината? Как работи? Как да го използвате правилно? За всичко това ще бъде обяснено по-нататък.

На първо място, искам да кажа, че енергоспестяващи устройство пестене на електроенергия кутия не си сам. Приблизително по същото време имаше и колеги му smartbox, бедността Saver, икономически и много други. Както е видно от отговорите на производителите на тези устройства са спечелили достатъчно само да ги подкрепям в контакта. Тази простота на използване е тревожна и предлага развод. Цената на пестене на кутията на устройството на електроенергия е около 1600 … и тя е проектирана за максимално натоварване на мрежата е 15 кВт, това, което ви позволява да го прилага по отношение на средния размер на дома.

Първа среща с устройство пестене на електроенергия кутия енергоспестяващи води до объркване: е най-накрая създаде устройство, което е наистина в състояние да спаси електричество? Но тъй като ние открихме в малко устройство за преобразуване на реактивната енергия към активните, да се направи защита от токов удар, мълния, филтрирате всички бъркотия? Ако това наистина е така, тогава защо е тази технология не се използва в електрическата индустрия? Не трябва ли тогава да бъде твърде евтини, тъй като кондензатор единица, стабилизатори и други подобни устройства днес са принудени да плащат 6-7 пъти повече.

Какво има вътре Ток Saving Box?

кутия спестяване Устройство на електроенергия най-вече показва снимки на външния вид на телефона, но това, което е вътре в нея? Това е много проста – вместо на голям брой части са маркирани на схемата, вътре е минималният брой на елементите, което отново показва, измама. Така че, пестене на електроенергия кутия е кутия, подобна на зарядното устройство на фотоапарата. На корицата е на две малки крушки. Във вътрешността на устройството можете да видите диод мост, електрозахранването, от която се храни на крушката и кондензатор. Това ли е всичко? Как може едно устройство стойността на елементите, от които не повече от 100 … за да спаси електрическа енергия? Ефективността на инструмента просто не може да бъде вярно.

Как е “спестявания”?

Въпреки очевидната заблуда, помислете как все едно спестяване на кутията произведения ток, според производителите. Известно е, че енергията е активна и реактивна. За да функционира устройства на работното място, в къща или апартамент се използва изключително от активната мощност. Реактивна енергия прави само допълнително натоварване на мрежата. За да се избегнат прекомерни натоварвания в промишлени среди често се използват устройства като RPC (реактивна мощност компенсатор). Има такива устройства и домакински уреди, като компютър, но най-често използването им у дома е безполезна.

Според производителите на мненията, пестене на електроенергия кутия е предназначена за преобразуване на реактивна енергия в активна. Но, според експерти, днес няма дори теоретични доказателства, как може да направи такива чудотворни машини. Всички опити да се допитате до производителите за по-подробна информация за кутията за пестене на електроенергия на устройството и други подобни постоянно завърши с провал, което предполага, че те са старателно се опитва да скрие измама си.

В заключение ток пестене на Box

Въпреки мнението на много експерти по развод голям брой от населението все още купува чудотворната спестяване кутия раздялата на електроенергия, както и други подобни на нея с надеждата за спестяване. Е, както можете да се откаже от устройството от време на време има такива атрактивни отстъпки и разходите за нея може да се “бие” само за няколко месеца? В действителност, устройството е абсолютно безполезен, както в промишлеността и в домашни условия. И всички препратки към факта, че сертифицирания продукт, насочени към невежеството на по-голямата част от процедурите по сертифициране. Сертификатът се дава за параметрите на сигурността и потребителски свойства, докато не се считат за напълно.

Станиела Яркова

Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.

Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси

Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.

В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.

  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.

  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.

Може също да харесате...