EMS Six Pack - мнения, цена, коментари официалния сайт
Новини

EMS Six Pack – мнения, цена, коментари официалния сайт

Един от най-новите изобретения 2017 в областта на електрическата Миостимулация – EMS шест пакет, упражнение за коремните мускули, бедрата и ръцете. Това е сравнително евтина симулатор, който има за цел да стимулира мускулите, без физически упражнения и екскурзии до спортния клуб. Но си струва да го?

Защо необходимостта от шест пакет EMS симулатор

EMS шест пакет стимулира мускул чрез електрически ток, е начин за намаляване на сила. Електрически импулси правят мускулите работят в пасивно състояние, без стрес и допълнително оборудване. Този метод е предназначен за тонизиране на проблемните зони в дома си.

препоръчва

какво да правят и какви резултати се обеща

от производителя

Методът на работа е много проста, венчелистчетата на EMS мускулна стимулатор, свързани с областта на проблем, например, корема. Безжичното устройство се стартира с един бутон и да произвежда електрически импулси, които преминават през кожата към мускулите. Такова стимулиране, по някакъв начин, заместващи коремни преси за коремните мускули.

Производителят на симулатора препоръчва да имат отделни стимулация зони за 20-25 минути EM>.

EMS обучение е най-добре всеки ден, така че мускулите имат време да се възстанови.

През седмицата ще дойде обещаното укрепване на мускулите (Tonus) и след 1-1,5 месеца след стимулация, за да се постигнат желаните резултати.

Малко история на изобретението EMS шест пакет

В 50-60-те години в областта на спортната медицина, Съветския съюз разработи методология, основана на използването на електрически Миостимулация мускул в обучение спортисти. Целта е да се увеличи силата на мускулите чрез стимулиране ток. По-късно, през 70-те години, тази техника дойде на западните страни, в които има по-нататъшно изследване на механизмите на действие на електрическо Миостимулация за мускулна човек. По-късно EMS намерени използването му в рехабилитационни центрове, където лежащо болни стимулират атрофирали мускули и поддържат своята жизненост и тегло. През деветдесетте години на тази техника е от рехабилитация на масите на здравите хора, и стана обект на печалба от фирмите, които произвеждат оборудване за упражнения за мускулна стимулация без да напускат дома.

За и срещу EMS шест пакет
Всъщност, светъл е EMS шест пакет не означава реалния ефект и полза за коремните мускули и фитнес

като цяло.

Това са резултатите, които обещанията на производителя:

 • укрепване на мускулите;
 • растежа на мускулите;
 • изгаряне на мазнините;
 • корекция на проблемни области и намирането на подходящ баланс на пропорции;
 • целулита редукция.

На следващо място, погледнете какво всъщност и какво е маркетинг.

Историята на възникването на симулатори от този тип е ясно, че електрическата стимулация помага за поддържане на мускулния тонус, или ще спечелят атрофия, причинена от неподвижен начин на живот на пациента. Изследвания са потвърдени положителните ефекти на електрическа стимулация на мускулите, увеличава силата си, поддържане на теглото, предотвратяване на по-нататъшно увреждане на нишките.

Но никой от експеримента не е оказал

ефект върху изгарянето на мазнините, а оттам и намаляване на целулита, но просто не е идентифицирана и да влияе върху растежа на мускулите. Поради това, голяма част от качествата, предназначена за привличане на повече клиенти сред мъжете и жените. От това следва:

 • за – тон, укрепване и увеличаване на мускулната сила;
 • против. – обещание за изгаряне на мазнини и увеличаване на мускулната маса

Противопоказания за използването на мускулна стимулатор EMS шест пакет

Фактът, че симулаторът в спокойно състояние, без товар, не означава, че използването му никога няма противопоказания. Симулаторът е забранено в:

 • заболявания и възпалителни процеси на коремните органи кухина;
 • болест на сърцето, включително присъствието на пейсмейкъри;
 • по време на бременност;
 • за фрактури и гръбначни разстройства.

Както и използването на симулатора е забранено в вирусен, рак, кожни заболявания и умствени разстройства.

Как да използвате EMS шест пакет за пресата?

Преди да използвате симулатора трябва да очисти кожата си

проблемни области, суха от влага, а дори и да се премахване на нежеланото окосмяване, за да гарантира, че инструкторът е добре закотвени върху кожата. В първоначалния комплект EMS шест пакет условие специален гел, който се прилага към венчелистчетата на симулатора и осигурява добра проводимост.

В симулатора има 15 режима, които са лесни за да вземете върху чувствата, в зависимост от желания ефект. За да започнете стимулиране, просто трябва да натиснете един бутон за включване / изключване и изберете интензивността. След 15 или 25 минути EM> упражнения, нуждите на машината да бъдат изключени. Той трябва да се измие с течаща вода, промива всеки остатък и се оставя да изсъхне. А кожата трябва да се почистват и се третира с антисептични средства.

Дори производителите препоръчват да комбинирате EMS обучение с упражнения , добавяйки, коремни преси, лицеви опори, а дори и повече обрати до пресата. Във всеки случай, без движенията на динамичните за постигане на видим ефект. Миостимулация може да допълни тегло обучение, обучение за състезания, за да се избегне прекомерна умора на мускулите при постоянно натоварване. По този начин, EMS могат да бъдат изразходвани в почивни дни като отдих и разтоварване.

Заключение EMS

На форумите, и дори специализирани

сайтове може да намерите много положителни отзиви, включително фитнес инструктори, изтъквани въздействието на EMS върху растежа на маса, загуба на мазнини и т.н. Това е всички платени прегледи, написани специално за реклама на продукт, и увеличение . продажби

не подправени спортист не потвърждава такава магическа диапазон на действие на мускулна стимулатор, знаейки, че тялото помага да се увеличи сърдечната честота – сърдечната честота и продължителност на натоварване, а не двайсет минути на.

Ние можем да кажем, че стимулация, подходящ за неопитни хора, които се нуждаят, за да се възстанови след заболяване или период на хоспитализация (включително противопоказания) . Но да се говори за пълна подмяна на физически упражнения (волево свиване) е невъзможно. Мисли дълго и упорито, за това дали да се купи, знаете, че правите спортове могат да се постигнат най-добри резултати.

Станиела Яркова

Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.

Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси

Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.

В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.

  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.

  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.

Може също да харесате...