Новини

Fito Spray – мнения и цена, къде да купя

През 2014 г., на пазара на красота е разбърквана на нова ФИТО Спрей за загуба на тегло (FitoSpray). Това, което наистина прави това означава? Той действа върху тялото? Какви са коментарите на реални хора, за това и дали е безопасно за здравето?

Какво е спрей ФИТО: описание продукт ФИТО спрей

Специална цена !!!. Кликнете и да видим !!!

ФИТО спрей прозрачна бутилка с течен обем 30 мл, който, когато се пръска в устата “допълнителните паунда изчезват”, въпреки че опаковката членки, че този инструмент – общ устата ароматизатор с приятен, освежаващ вкус. Този факт се повечето потребители, които искат да намалят теглото си, е озадачаващо: както обикновено аромат може да помогне в борбата срещу наднорменото тегло

?

Производителят твърди, че продуктът е произведен от естествени съставки, които се използват в хранителни добавки, кафе и чай за отслабване. Тази формулировка подвежда голяма част от потребителите, които искат да се отървете от излишните паунда. На практика това се смята, че въздействието на спрея основно има за цел да съдейства за преодоляване на силни чувства на глад, особено през нощта.

Според инструкциите, продуктът се препоръчва всеки път, когато има забележимо започва да “смучат в стомаха”, за да си възвърне напълно апетита или поне да се намали размера на консумираните части. Все пак, за да отслабнете, пръскане няколко пъти на ден ароматизирана течност в устата, докато не се придържат към диети и физически упражнения се провалят.

Фито Спрей се предлага на пазара като освежител за уста, която помага за намаляване на апетита

Но това, което е вътре Фито спрей?

Съставът на спрей ФИТО включва следните компоненти:

  • зелено кафе ускорява метаболизма в тялото, отнемането на течности и увеличава жизненост;
  • лициум подобряване на имунната система, понижаване на холестерола, изчистване на кръвоносните съдове от холестерол плаки;
  • Garcinia Cambogia – ефективно мазнини горелка, която намалява апетита;
  • ментол и мента са от полза за сърдечно-съдовата система, имат Обща тонизиращ ефект върху цялото тяло, получаване на дъх свежестта;
  • лимонена киселина – нормализира киселинно-алкална баланс на стомашно-чревния тракт, подобрява храносмилането, ускорява елиминирането на токсините от тялото;
  • манго и Акай подкрепят тялото в тонус и да помогне за загуба на апетит.

Има ли някакви противопоказания за употребата на добавки Фито спрей

Производителят твърди, че спрей ФИТО е направена от естествени вещества, следователно, противопоказание може да бъде само на алергична реакция към даден компонент в състава му.

Но аз трябва да добавя, че добавката не трябва да се приема като панацея за да се отървем от излишните килограми и да го използвате всеки път, когато чувствата на глад. Злоупотреба с Фито Спрей може да предизвика сериозни здравословни проблеми, причини анорексия или булимия.

опити на лекарите за въздействието на ФИТО спрей в процеса на загуба на тегло

Много експерти са имали достатъчно време, за да се проследи връзката между добавката и загубата на мазнини техните пациенти. Ето какво казват за него:

становища на реални купувачи

В интернет можете да намерите много противоречиви мнения за Фито Спрей. Едно от заключенията, – не трябва да се счита за иновативен инструмент като магическа пръчка, незабавно се отървете от излишните килограми. Уви, такъв инструмент все още не е измислена. Допълнителните паунда често е резултат на вътрешни проблеми на тялото (ендокринна система) на заседналия начин на живот, и прекомерната, неконтролирана апетит. Фито Спрей трябва да се разглежда като допълнителни, помощни средства, които помагат да се контролира силен глад. Всички заедно:. Правилното хранене и балансирана диета, упражнения и Фито Спрей ще помогне в борбата за нормализиране на теглото

Моето име е Катрин, аз съм на 33 години, с висше образование и непълна висше образование по специалността психолога, уча задочно. Омъжена е и има две красиви дъщери.

Станиела Яркова

Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.

Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси

Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.

В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.

  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.

  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.

Може също да харесате...