Здраве

GenBrain – цена, къде да се купуват, оригиналът

Какво е Genbrain?

, наричаща себе си номер едно когнитивно добавка аксесоар, Genbrain има за цел да ви помогне да изпълнява изключително добре, когато имате нужда от него най-много. Сайтът изброява, че може да даде тласък на интелигентност и производителността, както и засилване на фокуса и памет, използваща какво го описва като 100% всички естествени съставки.

Твърдейки, че са продадени над 14 милиона бутилки, производителят заявява, че Genbrain увеличава скоростта на обработка и здравословна функция на мозъка, без да използвате който и да е ГМО, глутен, или кофеин. Те също се спомене, че формулата, използвана в продукта е изключително безопасно и защитно на мозъка.

Genbrain е описан като силно концентриран неотропично формула на интернет страницата, с твърдения, че тя действително може да “увеличи силата” на невротрансмитерите в мозъка ви. отнеме кратко Нека погледнем какво неотропично добавки са, и как те обикновено работят в рамките на ума, за да доведе до подобни ползи за тези, описани по-горе.

Разбиране ноотропните добавки

ноотропните добавки като Genbrain са на пазара от години, и въпреки че има голямо разнообразие от различни видове в рамките на всеобхватна категория, терминът наистина се отнася за една формулировка, която претендира да подобри познавателната функция по някакъв начин. Как го издърпайте? С цел да се отговори на този въпрос, ние трябва да погледнем навътре в собствените си умове.

За всички постижения на съвременната наука през последните години, човешкият мозък все още е една от най-сложните и загадъчни чудеса на естествения свят. В действителност, това, което ние знаем само докосва повърхността на това, което всъщност се случва всеки ден на вас, които сте прави.

Ние знаем, че там са най-много 100 милиарда нервни клетки в ума, които ние наричаме неврони. Знаем също така, че тези клетки имат чудотворната способност да общуват помежду си. В правят тези използват електрохимични сигнали ние наричаме невротрансмитери.

Въпреки, че “как” има тенденция да се различават от марка до марка, умните лекарства по принцип твърдят, че се променят или разширяват как тези сигнали се държи. Може би най-прекият път към разбирането как Genbrain биха могли да повлияят на ума е да погледнем по-отблизо на неговите съставки, за да се определи какво са доказано да правите, когато консумира през устата. В следващия раздел, ние ще направим точно това.

Genbrain Съставки & усилвател; Потенциалните странични ефекти

На интернет страницата на продукта, ние сме показали, че тя включва четири основни съставки: Bacopa monnieri, природен винпоцетин, гинко билоба, и ацетил L-карнитин . Опитахме се да достигне до обслужване на клиенти, за да потвърдите, че това е пълен списък, но казано с три различни агенти, един ни каза, че това е пълна формула, един ни каза, че не е и след това ни насочва към сайт за различен продукт. Третият каза, че трябва да имате сметка да има отговориха на въпроса.

В крайна сметка, ние не са били снабдени с окончателен отговор, нито са някое от лекарствените продукти могат да ни дадат някакъв поглед върху сумите на концентрация на тези съставки. Без тези важни парчета информация, не можем напълно и точно се оцени ефективността Genbrain, нито да се обяснят всички потенциалните странични ефекти, които могат да се появят и когато го използвате.

Въз основа на това, което авторитетни източници като WebMD, Examine.com и клиниката Майо трябва да се каже за тези четири вещества, обаче, три от тях правя представи доказателства в подкрепа на психичното функция:

 • Bacopa monnieri: Някои изследвания показват, че приемът на 300 мг екстракт Bacopa дневно може да има известна степен на въздействие върху паметта и скоростта на мислене при здрави, по-възрастни хора
 • .

 • Гинко билоба: Гинко е доказано, че е в състояние да се подобри малко памет, скорост на мислене и внимание при здрави възрастни, когато се приема в дози от 120-240 мг на ден
 • .

 • L-карнитин: Това вещество е показано, че потенциално подобряване проблеми с паметта при възрастните индивиди, когато се приема в доза от 1500-2000 мг дневно

.

Докато някои данни точки на винпоцетин са потенциално полезни за памет, както и, WebMD изброява че понастоящем е недостатъчно доказателства в подкрепа на това твърдение. Той е оптимист, че всичките четири от тези съставки са свързани с обезщетения за памет, но е извън тези, нито един от посочените по-горе източници, изброени никаква връзка с тласък в общата интелигентност или производителността.

Реклама

В допълнение, без да знае как дозирани количества, използвани в Genbrain линия с най-докладвани над резултатите, не можем да кажем, че вие ​​ще получите някои от същите ефекти от използването на продукта сами. По отношение на нежелани странични ефекти, за щастие нищо сериозно е било посочено от някой от горепосочените източници, въпреки че няколко незначителни странични ефекти са били, в това число:

 • Bacopa. Повишен движения на червата, стомашни спазми, гадене, сухота в устата и умора
 • Ginkgo. Стомашни неразположение, главоболие, замайване, запек, силен сърдечен ритъм и алергични кожни реакции
 • L-карнитин: стомашно разстройство, гадене, повръщане и безпокойство. Това може да доведе до “рибка” миризма на урина, дъха и потта.
 • Vinpocetine. Коремна болка, гадене, смущения в съня, главоболие, замайване, нервност, и зачервяване на лицето

никакъв праг дози са били докладвани от WebMD или Examine.com кога тези ефекти стават все по-вероятно, но виждат, тъй като ние не разполагат с количества формула концентрационни независимо, може да искате да се консултирате с Вашия лекар, преди да използвате този (или който и да е ) добавка за първи път.

Genbrain ценообразуване и усилвател; Политика на връщане

До настоящия момент, Genbrain беше предлагана единствено от производителя онлайн. Тя се продава в три основни пакета:

 • Единична бутилка: 49,99 $ + 9,95 $ такса доставка & усилвател; $ 10 поща в отстъпка
 • Три бутилки: $ 129.00 + безплатна доставка & усилвател; $ 30 поща в отстъпка
 • Пет бутилки: $ 198.00 + безплатна доставка $ 50 поща в отстъпка

Независимо кой пакет ще изберете, вие ще получите и магазин кредит от $ 15 с покупката си. Условията също лежаха, че всяка поръчка е с 60-дневен гаранция парите обратно, по-малко всички разходи за доставка и такси за обработка. Също така ще бъдат задължени да плащат допълнителни такси, за да получите продукта обратно на производителя. За да започне връщане, ще трябва да се обърнете към обслужване на клиенти на …

закупуване невролитици допълнение Подобно Genbrain

Както споменахме по-рано, има голямо разнообразие от ноотропни добавки на разположение онлайн днес. Тук, в Highya, ние сме докладвали на стотици от тях през годините, както и в резултат на това ние смятаме, че сме заковани солиден процес за определяне кои от тях са на стойност времето си, и кои не са. Така че, ако търсите за ефективна ноотропичният продукт, следвайте тези лесни стъпки:

1. Решете какво наистина имате нужда.

Ако сте като много други, може да се търси ноотропиново добавка, защото смятате, че не сте в състояние да получите всичко, направено по време на деня, в който е необходимо. В нашите все по-забързаното живот, тя може да бъде твърде лесно да се чувстват по този начин, и това прави продуктите, които правят обещания за наистина нагнетяването умствените си сили много вълнуваща перспектива.

Макар че тези продукти могат да помогнат в определени случаи, има няколко неща, които можете да опитате преди да се прибегне до външни продукти, както добре.

2. Мислят критично За Основните претенции на даден продукт.

Често можем да намерим един продукт, който изглежда интересно и веднага се вълнувам за неговия потенциал, без първо да вземе една стъпка назад и рационално разопаковане претенциите си. Ако се предоставя информация съставка, не забравяйте да проверите авторитетни източници като WebMD и Examine.com, за да видите това, което имат да кажат за веществата, които се използват.

Ако претенциите да звучи прекалено хубаво за да е истина, и каквото и да бъдат предпазливи в списъка няма информация съставка; тези видове продукти не се оценява от FDA за тяхната ефективност, преди да влезе на пазара.

3. Знайте, всички подробности, преди да влезе във вашия Информация за кредитна карта.

Въз основа на предишния ни опит, ние открихме, че много продукти, подобни на Genbrain функция Автошипа програми, които могат в крайна сметка да ви струва големи суми пари, ако не сте внимателни. Много от нашите читатели също се изказаха за объркващи или ограничителни политики за връщане, така че бъдете сигурни, че имате всички тези подробности, преди възлагане на определена търговска марка с трудно спечелените си пари.

The Bottom Line: Дали Genbrain Ефективно

?

Въз основа на всичко, което сме научили за Genbrain, може ли наистина очаквам тя да достави подобрена производителност, паметта, вниманието и интелигентност като цяло?

Както научихме по-горе, четирите потвърдени съставки в рамките на формула на продукта не показват някаква връзка за подобряване на работната памет при по-възрастни хора, въпреки че няма предоставени суми концентрационни, нито сме били в състояние да потвърди, че те са единствените съставки в употреба във формулата. Те също не са били свързани с повишен интелект или производителност като цяло.

Има не изглежда да има някакви безплатни програми пробни или Автошипа в място с Genbrain, което е много реален плюс, но тъй като потребителите себе си, пак бихме се колебаят да направят покупка, без първо да знаят повече за съставките , както и каква част от всеки е включена. Смятаме, че по-добра първа стъпка може да е да се говори с лекаря си директно за вашите въпроси. Те най-вероятно ще бъде в състояние да препоръча решение, което работи добре за вас в дългосрочен ЖП

Станиела Яркова

Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.

Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси

Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.

В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.

  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.

  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.

Може също да харесате...