Новини

MagnuFuel – цена, мнения, къде да се купуват, коментари,

Икономичен MagnuFuel гориво е развод или ноу-хау, давайки възможност за реални спестявания? Дебатът по този въпрос не престава дори за минута. Нека ви е и аз се ровя в дискусиите и се опитват да разберат какво устройство за пестене на гориво и може да направи MagnuFuel с ръцете си.

Принципът на действие на икономии MagnuFuel

Преди да спорим за спестяване на продукта, е важно да се определи своята принцип на работа. Продуктът се състои от 2 магнити, производството на които се използват сплав на неодим (Nd), желязо (Fe) и бор (В). Взаимодействие, те създават магнитно поле с висока честота, който разгражда молекулните вериги на въглерод в горивото на малък размер на частиците. Процеса на активиране

T0 на колебания магнитно поле влияние върху въглен смес, периодично свиване и разширяване, което води атомите създават молекулно меша. Методът не включва обогатяване на сместа с кислород, когато намалява октан гориво: дизел или бензин, и поради това не е пълно изгаряне. Работната схема на икономиите на гориво, според експерти на зелено стила на компанията, може да се блестящо се справят с проблема за намаляване на октановото число на горивото.

Също така се основава на принципа на магнитни ефекти чрез групиране на въглеродните атоми се отделят един от друг.

Също така не на последно място е действителната въпроса за намаляване на емисиите на вредни вещества в атмосферата.

Ползи за собствениците на автомобили MagnuFuel

Представяне производителите на продукти твърдят, че инсталирането на гориво Shark икономичен тип гориво или MagnuFuel на автомобили получаваме гарантирани 20% икономия на гориво в автомобила, независимо от това, което е задвижваща система под капака. Дизела или бензина вариант

Сред другите предимства изчезва след инсталирането на RAID компоненти на строителството на енергийния блок. Това означава значителни икономии на технически масла. Презентацията се позовава и на увеличението на мощността на двигателя. трябва да се обърне специално внимание, за да стартирате централата в режим на отрицателни температури.

Друго от предимствата можете да получите:

 1. Защита на агрегат от лошо качество на бензин и / или дизелово гориво.
 2. Увеличаването на разстояния тече от запълване на пълнене.
 3. Подобряване на ефективността на двигателя от около 5 конски сили.
 4. Значително разтоварване на батерията.
 5. изравняване система, електрозахранване.
 6. OL>

  Експерти твърдят, че шофьорите получават намаление на разхода на гориво, веднага след инсталацията.

  Инструкции за инсталиране MagnuFuel

  След като прочетох одата за продукта, оптимистите и на скептиците, най-вероятно, искат да го пробвам. Икономичен магнитен гориво спестява едно необходимо, за да го критикуват, а други, за да получите някои спестявания от собствени средства.

  По отношение на монтирането на арматурата можете да отидете различни начина:

 • да се възложи специалисти монтаж;
 • прикачвате магнитен икономично гориво свои ръце.

Във втория случай, 2 неодимов магнит полукръгла форма се монтира на маркуча за гориво, както и контролна лента. Магнити трябва да бъдат поставени един срещу друг, и за надеждност, за да изтеглят пластмасови клипове, оставяйки 5 mm накрайник. Това би било да се инсталира на гориво акула или MagnuFuel достатъчно 10-15 минути.

Къде мога да купя MagnuFuel

Каталог за икономия на гориво, можете да поръчате директно от производителя на официалния сайт. Кой ще изисква от вас да отиде в този онлайн магазин и да извършвате редица прости стъпки:

 1. Оставете вашите данни (фамилия, име, фамилно име).
 2. Към зададени телефонен номер за обратна връзка.
 3. OL>

  След известно време ще се обадя на оператора, с които можете да се споразумеят по всички въпроси. И също така, да разбера подробности за плащане и доставка.

  Възможно ли е да се направи с ръцете си MagnuFuel

  икономика Устройство гориво може да се направи и непромишлен. Имате две възможности.

  В първия случай ще трябва два магнита полукръгла форма. Предимство се дава на неодимови магнити – можете да използвате твърдия диск на персоналния компютър. Половини на магнита, обхванати в маркуч гориво и закрепване на уреда с помощта на електрически лента или пластмасови връзки.

  Вторият вариант е използването на счупения пръстен на магнитите върху желязо. В къщата, най-вероятно, има нежелан аудио говорител, в който просто има нужда от магнит.

  Експертите MagnuFuel

  Книга на експертите са разделени поравно. Някои от тях са базирани на елементарните закони на физиката се каже, че за разкъсване на молекулите, или по-скоро връзката им сила е няколко пъти по-голям от магнитното поле.

  Другата част от специалистите, твърди, че процесът на разбиване е възможно. Поради това, устройството може да работи ефективно. Ако това е така е така, то Творецът заслужава Нобелова награда.

  Но, разбира се, най-добрият отговор този спорен въпрос има само за развитие на своята лична позиция, след като инсталирате MagnuFuel и тестване.

  Прегледът на мнения шофьори MagnuFuel

  Икономичен MagnuFuelFuel – измама, декларира от страна на водачите. Може би те не са получили обезщетенията, които бяха обещани от разработчиците. Има спекулации, че шофьорите са били купуват продукта от официалния производителя, но предпочитат китайската версия, производителите, които използват конвенционални магнити, докато в оригинал са на разположение неодим. Обикновените (желязо) магнити, няма да донесе очакваните намаления на разхода на гориво.

  Ние предлагаме съкратени версии на обратната връзка за шофьори, както отрицателни и положителни.

  Много от отзиви за продукта са положителни, но трябва да се вземе решение: да купи или не икономични. Помислете, че в крайна сметка ще получите удовлетворение от купуване или друг балон.

  Всички отзиви и мнения на “експерти” няма да заменят независима issledovani. Просто закупуване икономичен възможно да се говори за ефективност на устройството или да негативно преживяване.

Станиела Яркова

Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.

Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси

Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.

В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.

  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.

  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.

Може също да харесате...