NeuroSystem 7 | Нейросистема 7 за загуба на тегло - мнения, цена, коментари официалния сайт
Здраве

NeuroSystem 7 | Нейросистема 7 за загуба на тегло – мнения, цена, коментари официалния сайт

Пазарът е буквално залят от нови добавки за загуба на тегло, и всички от тях като един обещавам бързо, ефективни резултати. Сайтове еднодневни коментари, пълни с измислени хора и дори диетолози, само продавачите на Nanosistemy забележима разлика с публикуването на прегледа на видео сайт велики тънки момичета
истината зад кулисите:., За да отслабнете, тя не успяха от въздействието на Nanosistemy-7, и с помощта на лекарите от клиниката UE Доктор Bormenthal, който от няколко месеца начело на пациента да тънък и здраво тяло. Сега нека да поговорим за Nanosysteme всичко, без да се пропуска най-любопитните подробности.

Старт

с обещания на производителя -? Какво да очакваме

от Nanosistemy

Първото нещо е да се отбележи, особените лозунги непочтени търговци, които на висок глас заявява: класически отслабване дехидратира тялото. Можете ли да си представите, че? Балансираната диета и редовната употреба на алкохол, според рекламата, вредно влияние върху организма.
нова добавка с модерен представката “невро” в заглавието върши чудеса в 7-дневен срок елиминира не само затлъстяването, но и неговите последици, поддържане баланса на течности в тялото. Излезте тази добавка по-рано, че ще бъде зашеметяващ парцел на програмата “Невероятно, но факт”.
Между другото, производителят на продуктите е позиционирана тази съставка като “умен комплекс”, който унищожава мазнини в 1 милион ден , Да, ти чу добре, защото другите 6 дни на курса “интелигентен формулата” решава други също толкова важни задачи.

виж Нека как тя го прави:

  Първа
 • ден. Червената течност подготвя тялото за загуба на тегло. Какви механизми са отговорни за това, каза на продавача. През същия период, спрете набирането на калории. Какво означава това за един физиологично ниво, остава unclear.A здраво тяло е насочена към усвояване на хранителните вещества, а повреди в калории системата може наистина “минават” от, както и че в ограничени количества. Във всеки случай, това не би било добре.
 • ден втори. Оранжева течност намалява апетита, намалява апетита за сладки и мазни храни. Очевидно е, че в следващите дни се губят тегло на лицето ще продължи да махвам гевреци със сусам и кондензирано мляко, както и вкусни пържени картофки.
 • Ден трета. Жълта течност предвещава най-интересните – разрушаването на мастните клетки

  с последващо намаляване на мазнините. За един ден звуци promising.Just си представете: малък флакон само за 24 часа според производителя, ще изгори всичко, което излишък fat.However, нито как законите на физиката, биологията и най-накрая, физиологията, на човек, страдащи от наднормено тегло или затлъстяване, няма да се превърне в едно мигване на окото в лека тръстика. Ах.

 • Ден четвърти. Зелена течност пречи на образуването на нови мастни клетки. Как това се случи, нито авторите, нито продавачите на добавката не сте посочили.
 • ден пети. И тук се случи истинските “чудеса”, защото на синия цвят на течните кара тялото да превръщат протеините, мазнините и въглехидратите в енергия за body.Everything в този ден ще ви стигне до стомаха, а след това да се превърне

  в “пакет от енергия “. И само в следващите дни, всичко ще си дойде на мястото. IBU възвърне “загубени” градивните, защитни и други важни функции

 • ден шести. Синя течност в предпоследния ден на курса ще се подобри общото състояние на всички тялото systems.The ефект на веществото, и тук граничи с чудеса, защото това означава, че “интелигентен” добавка ще прогони болестта, изгонване на хронично заболяване, вземане на органи, клетките и тъканите здрави.
 • ден седми. И Бог направи … маркетинг. Лилаво течност, като сигурни реклама, нормализира метаболизма processes.Amid тази трансформация подобрява перисталтиката на червата и стомаха. С две думи, тялото става като нова, но все още слаб.

Моля, имайте предвид, че аплодирана “интелигентна формула” не е това друго, като концентрат за приготвяне на безалкохолни напитки.

Ако четете внимателно инструкциите за употреба и да разгледа внимателно опаковката на гърба, и все още не може да се намери дори и намек за това, което е пред нас. – фармакологични средства или, в най-лошия, BAD

Производител NeuroSystem 7 | Нейросистема 7 – отвара

от скривалището

На сайтовете, които продават Neurosystem публикувал интересни документи – две от Декларацията за тези продукти. Все пак, ако искате да учите хартията директно на страницата на производителя, които чакате разочарование: изображения не могат да бъдат увеличени. Трябва да вярваме “дума”.

Важна забележка от този документ. Течни вещества във всички цветове на дъгата продукция в стая # 12 в сграда 5 в алеята naryshkinskaya в Москва, която е получила сертификат за съответствие “по отношение на безопасността на хранителните продукти”

Между другото, това е единственият плюс Nanosistemy. Наистина е безопасно за организма, тъй като се основава на обикновен дестилирана вода, разрежда евтин хранителна боя. За лекарство и добавки за загуба на тегло “интелектуална формула” е без значение.

В допълнение към хранителни продукти, които не се извършва съответното изпитване на медицинско естество изисква да докажат ефективността си. Причината за това е липсата на ефективност. Кой иска да рискува репутацията?

Не лаборатория и нито един лекар за такива “добавки” не оставя обратна връзка, тъй като заплашва да се дискредитира името. Въпреки това, решението за закупуване на “умни формула” винаги е ваш. Цветни течни изглежда очарователни -. Чудесен начин без рискове за разнообразяване на сивите делнични дни

Но за да отслабнете не работи, въпреки че производителят вземания друго. масло ли шафран създава такова мощно разтърсване вътре в тялото над бързо, прецизно и точно, унищожаване на мазнините? Това е време да се запознаят със състава на преливащи се цветове смес.

съставки тайната – това, което е в NeuroSystem 7 | Нейросистема 7?

Част от “интелектуална” концентрат много разнообразна. В някои случаи се поставят въпроси, а в други озадачаващи. Вижте сами:

 1. вода.
 2. лимонена киселина.
 3. Масло от див шафран.
 4. на иглика масло вечер.
 5. на хромен пиколинат.
 6. Комплексът от пребиотици.
 7. Синефринът 6%.
 8. Екстракт от копър.
 9. екстракт yacon корен.
 10. Cissus quadrangularis.
 11. консервант калиев сорбат на.
 12. OL>

  Ако водата и “лимон” въпрос е повече или по-малко ясно, а след това останалите точки трябва да отиде да четат повече. Между другото, производителят явно забравих да спомена, багрилата в състава.

  Масло от див шафран

  Какво се казва, е:. завода премахва мастните клетки, кръвообращението се увеличава кръв, се завръща на хармония, здраве и енергия

  Като действително е така. За почистване на кръвоносните съдове и укрепва сърдечния мускул, трансформираща кожата и косата, ускорява метаболизма, което допринася за оттегляне на мазнини от тялото

  Но този ефект може да се получи само от натурални масла, студено пресовано, с помощта на вътрешната страна на 1000мг на ден (след назначаването на лекар). Това е добавка в капсули, съдържащи указания и противопоказания за употреба, информация за формата на освобождаване.

  Обратно към масло от шафран в Nanosysteme 7. Количеството на веществото в неизвестен един флакон, но с оглед на обема на флаконите – 2,5 мл – това води до логичното заключение: масло от див шафран и неговите благоприятни ефекти в на “препарат” остава само едно име.

  масло от вечерна иглика

  Какво се казва, е:. Primula спира образуването на мастни клетки

  Както е всъщност:. Антиоксиданти и омега-6 са основните предимства на това растение, които спомагат за подмладяване клетки и се отрази положително върху мозъчната тъкан

  иглика масло създава изпотяване (изпотяване) и диуретично действие, е навита лечебни свойства, той се използва като голям отхрачващо за настинки.

  Ако консумират това масло редовно (например, в капсули) може да намали холестерол и риска от инфаркт, инсулт. Известно е, че от вечерна иглика прави кръвоносните съдове по-силна, и нормализира кръвното налягане. Загубата на тегло и борбата с мазнините, тази добавка не участва.

  Комплекс пребиотици

  Какво се казва, е:. комплекса намалява количеството на мазнините в тялото

  Като действително е така: бактериите (в някои случаи и дрожди, които са част от общото име “пребиотици) помощ, за да по-добре работата на червата, тъй като отстранява дразненето, облекчаване на подуване на корема и помощ за укрепване на стола.

  Ефикасността на пребиотици за отслабване не са доказани, както и изследване на въздействието им продължава. Един от експериментите, които се провеждат от британски учени показва, че Lactobacillus “rhamnosus”, “Fermentum” и “amylovorus” помогна да загубят до 8% от теглото на хора с наднормено тегло.

  Въпреки това, обемите се върнали малко след изчезването на пребиотици от ежедневната си диета. Уловката NeuroSystem 7 | Нейросистема 7 това: производителят не е посочил вида на бактериите / дрожди, които са членове на комплекса. Може би много по-здравословен за фигурата може да бъде кисело мляко от близкия магазин.

  Синефринът

  Какво се казва е: синефрин излъчва сигнал за спиране на набори от калории (за кого и къде – не е указано)

  .

  Как наистина е: безцветно вещество принадлежи към групата на алкалоиди, и основният източник за получаване на това е корите на цитрусови плодове. Разгледайте синефрин започна преди един век – през 20-те години на миналия век. След това е възможно да се установи ефекта по естествен път.

  Това повишава кръвното налягане и стеснява стените на периферните съдове (например, настинки), насърчава разширение на зениците, стимулира матката и отпуска червата, които се оказаха върху експериментални животни.

  До момента няма авторитетни изследвания, които потвърждава ефективността на това вещество в загуба на тегло. Synephrine не се отнася за одобрените добавки, така че тя се използва като симпатикомиметично, което означава, че средствата за стимулиране на определени части на нервната система.

  Според непотвърдени съобщения, синефрин ускорява скоростта на базално метаболитни (прави тялото по-активно да изразходва калории в покой), ако вземете това вещество в дозировка от 30 до 50 мг на ден.

  Между другото, по-голямата част от хранителни добавки, съдържащи синефрин в състава има средно до 14 мг вещество на 1 г от добавката. Какво е дозата естествено в Nanosysteme?

  Съдейки по размера на ампулите, безцветни вещества в състава не е изобщо или неговото количество е толкова малка, че в действителност е просто безполезно.

  копър екстракт

  Какво се казва, е:. завода прониква през мембраната на мастните клетки и ги паузи от вътрешната

  Как наистина е:. плода на копър помага за подобряване на храносмилателния тракт

  положителен ефект върху храносмилателната функция, увеличаване на производството на стомашен сок и подобрява движения на червата, облекчаване на тялото от запек. Основната цел на копъра – (. Храносмилателния тракт, бронхи и др.) За облекчаване на спазми

  копър съдържа витамин В, С и минерали, флавоноиди и други биологично активни вещества, които може да облекчи симптомите на обикновената простуда (успокояват кашлица), помощни активно редактирани клетки и дори борбата със стреса, но до загуба на тегло е растение, е без значение .

  екстракт yacon корен

  Какво се казва, е:. Yacon почиства тялото на токсини, намалява количеството на телесните мазнини

  Като действително е така: корените на този многогодишен подобни по вид на картофи, но да има сладък вкус круша. Често корен yacon се използва като естествен подсладител и могат да се консумират в сурово състояние -. Тя е полезна за здравето на тялото

  Rich химичен състав има положителен ефект върху сърцето и кръвоносните съдове, повишава кръвния поток и предотвратява развитието на сърдечни заболявания, атеросклероза. Друга важна функция на корен е да се контролира нивото на холестерола, така че се препоръчва за диабетици.

  Ако говорим за загуба на тегло, ролята на корен на yacon е малък, тъй като изгарянето на мазнини го прави. Въпреки това, плодовете са нискокалорични, добре – “ще mochegonnah”, почистване на организма от шлаки и токсични вещества

  .

  Cissus quadrangularis

  Какво се казва, е:. Cissus GBU превръща в енергия

  Как наистина е: завода принадлежи към групата на добавки, които са традиционно се прилага при лечение на ставите и костите. Cissus се използва като средство за лечение на астма и алергии дори, но изследванията на ефективността му продължава.

  Друга голяма област на приложение tsissus четириъгълна – е лечението на метаболитен синдром, който включва развитието на сърдечно-съдови заболявания или диабет като основни сателитите на наднормено тегло

  .

  Като проучвания показват, че Cissus не лекува, но позволява да се облекчи състоянието на организма с болестта. Друго изследване (тя е продължила 2 месеца, и бе посетено от повече от 120 души) показва способността на растенията за борба със затлъстяването.

  По време на участниците в експеримента получили устно 1000 мг tsissus дневно, комбинирането му с други хранителни вещества като селен, хром и зелен чай. Леко наистина спомогна за намаляване на количеството на мазнините около корема и намаляване на телесното тегло (цифри не е предвидено).

  След анализ на проучването, изследователите са открили, че Cissus quadrangularis работи само в комбинация с други хранителни добавки, но като независим вещество е безсилен да намалите теглото си.

  В проучване tsissus голям мащаб не се извършва, ние само да предполагам, прави растението за лечение на метаболитен синдром или създава плацебо ефект.

  хром пиколинат

  Какво се казва, е:. Chromium предотвратява образуването на нови мастни клетки “, метаболитен програмиране” (такива ненужно големи думи, използвани в сайтовете Nanosistemy)

  Както е в действителност: Преди около 5 години, това вещество става популярен в ИУ сред хората, които се грижат за тяхната фигура. Основната му функция е да се премахне депресия и лошо настроение в отхвърлянето на сладкиши.

  От хром пиколинат дойде при нас от Америка и Западна Европа, където повече от дузина години са мега популярни, тъй като 2000-те години. Но през 2013 г. се появява авторитетен, много голяма и независимо проучване доказва безсмислието на хром в намаляване на теглото.

  В допълнение, изследванията изрази опасения за своята сигурност и възможните забавени ефекти при повечето хора (особено тези, които страдат от наднормено тегло или затлъстяване). Познай какво се случи след това?

  “Диета” слава на хром започват да намаляват, както и “кола” непродадени акции на това вещество се изсипват в пазарите на по-слабо развитите страни, сред които е UE. Тук започва най-интересното, защото хром е кредитирана с невероятни качества!

  Например:

 • регулира нивото на захар в кръвта;
 • намалява апетита за сладки храни;
 • регулира метаболитни процеси;
 • увеличава мускулна маса;
 • премахва чувството на глад и др.

За реалността на следните важи само първият елемент е пиколинат хром в малки дози наистина помага на инсулина да “установи контакт” с глюкоза, така че той е предписан за хора, страдащи от диабет тип 2. Но това не е толкова просто, ако се вгледате в множество изследвания.

Един от хром намалява количеството на захар, поддържане на нормална реакция на организма към инсулин (когато се използва при 200 мкг на веществото дневно в продължение на 3 месеца). На второ място, нивото на захар при диабетици, които взеха хром на 3 месеца или повече, не се променят.

Трето проучване, проведено върху здрави хора (над 400 участници) и установих, че хром, не влияе върху нивото на захар и неговите “отношения” с инсулин. Учените стигнаха до логичния извод: само някои хора с диабет вещество могат да бъдат полезни

.

NeuroSystem 7 | Нейросистема 7 веднъж оферти усилватели в най-добрия безполезни неща. Лицата, страдащи от затлъстяване и диабет, той няма да помогне за нормализиране на състоянието на обема на малката “бутилка” с неизвестно количество хром.

Консервант калиев сорбат

Какво казват за него в NeuroSystem 7 | Нейросистема 7:. Нищо

Както наистина са: върху опаковката на различни продукти този консервант се наричат ​​E202 и се прилагат за борба с вредни микроорганизми (гъби, бактерии). Но в повишени количества калиев сорбат могат да инхибират и здравословна чревна микрофлора.

По принцип, тази добавка е безвреден за здравето си, но продукти, които го съдържат, не се препоръчва да се използват за бременни жени. “Предозиране” води до странични ефекти като оригване, гадене, диария или обратно, запек.

Съставът на Nanosistemy изключително съмнително, защото производителят и много продавачите дават за ефективно средство за оцветена вода с хранителни вещества оскъдни в доза (и повечето от тях имат странични ефекти, които загуба на тегло дори не припокриване).

Какво казва на потребителска опаковка NeuroSystem 7 | Нейросистема 7?

На първо място, за това как внимателно производителя на този инструмент е работил по концентрат максималната мач храна за приготвяне на напитка, настоящето медицински добавка.

Той също така ще има форма на освобождаване Nanosistemy и правилата за дозиране и приемане. Посочи дори списък кратко на противопоказания, но забравих да отчет на показанията за употреба!

За тези, които създадоха “умен формула”? За хората, които вкара до 5 кг излишно тегло? За хора с наднормено тегло? Или за тези, които са с наднормено тегло? Може би “добавка” е предназначен за предотвратяване на наддаване на тегло?

Но всички се затваря единствено реклама, позициониране Neurosystem като Bud за изгаряне на мазнини, която “няма аналог в света.” Очевидно е, че се пие всичко и постно, и пълна.

Любопитна подробност е метод за получаване на напитката: “Възрастни вземат една ампула на ден, независимо от храна.” Ако инструкциите на производителя се фокусира върху възрастни, най-вероятно трябва да бъде препоръки / забрана за децата? Уви, това не беше.

Между другото, инструкцията за “дъга” инструмента повтаря надпис върху опаковката. В действителност, тя е просто парче хартия, която претендира да бъдат наречени “ръководство за употреба” за доверието на купувача.

Всичко останало, и състава на NeuroSystem 7 | Нейросистема 7 е твърд улова. Производителят не исках да се уточни пребиотик сложна и по отношение на хром са били още по-безотговорно, която не пуска всеки ден си процент от съдържанието на веществото във флакона.

Купувачът само да гадаем защо информацията върху опаковката е била лоша. Може би причината за това е станал минималното съдържание на на посочените вещества, което премахва необходимостта от по някакъв начин ги обозначават. Може би, съставът, съгласно изобретението е от значение само за потребителя, но не и към концентрата.

Кой продава NeuroSystem 7 | Нейросистема 7 и колко е тя?

ангажиран в продажбата на измамници – всеки, който иска бързо да печелят пари чрез измама, и също толкова бързо изчезват от погледа. Обектите, които продават тази “добавка”, като близнаци са повтарящи се, това е направено в един и същи модел.

Мрежата има десетки от тях, но всеки един от тях се нарича “длъжностно лице”. Всеки от тях разполага с луди отстъпки за Neurosystem – само … на флакон ако си купите седем-дневен курс. Проста математика. 7 х 149 = 1043 на рублата през седмицата на базата на безполезна храна концентрат

Това се препоръчва продължителност курс е минимум 4 седмици. В действителност, вие ще загубите 4 хиляди рубли, а не 149, което е толкова привлекателна, казва е (в 97% от случаите на управителя убеждава клиента да купи целия курс за сигурност губят тегло).

Какви изводи можем да се направи? Парите за целия курс, макар и малка, но като се има предвид неизвестен състав и дозата на всички компоненти много по-бързо и по-ефективно да отслабнете само тук в чантата си. Между другото, на “кални” част на Nanosistemy и измамни отстъпки е само началото. Отиди на плодовете.

Добри отзиви за Neurosystem – от къде идват, ако добавката е безполезна

?

В началото на статията споменахме мнения на тези, които са успели значително да отслабнете с помощта на “интелигентни формула”. Особено впечатляващи са кадри за загуба на тегло. Тънък и по-млада жена се опитва на огромни по размер дрехи, които отговарят на нея беше преди няколко месеца (може би един месец, тъй като Neurosystem обещава бърза загуба на тегло)

Какво би могло по-красноречиво кажа дори най-скептично клиентите, че “умен” формула работи перфектно? Впечатляващо видео засилва мнението на диетолози и специалисти по хранене – нека тези герои са измислени, но те изглеждат и казват, че са истински: ето снимката, тук са техните думи. Не е ли достатъчно?

За да бъдат по-убедителни в края на продажбата “тиради” измамници да поставят тези сертификати, които не са възможни дори и с лупа, за да видите истината за Nanosysteme 7, същността на които – храна концентрат, безцветна субстанция, пълнени с бои.

Но да се върнем към видео мнения на някои сайтове Nanosistemy. Какво не е наред с него? От една страна, всичко е наред – това е истинска жена, които действително успя да се изплъзне на 60 допълнителни паунда. Виждаме я опитва на стари дрехи, които доказват, в резултат на загуба на тегло.

От друга страна, са безсрамна измама. В този преглед няма да чуете думата “NeuroSystem 7 | Нейросистема 7.”, “Червена флакона” или “интелектуална формула”, защото оригиналната версия на мошеници взеха само по средата на клипа

В началото на оригиналния филм характер – нейното име е Юлия казва колко килограма тя тежеше първото посещение в “Д-р Bormental” и честни акции номера: Да се ​​отървем от 60 паунда наднормено тегло взеха 8 месеца упорит труд. Освен очевидните изводи за Neurosystem е измамниците сега са много мързеливи!

Между другото, оригинала на това становище е било отнето преди 5 години над (през 2014 г.) и публикувано в YouTube канала на загуба на тегло клиника “Д-р Bormental”. Не вярвайте на празни обещания хранителни добавки, особено с такива силни изказвания, като “интелектуалец” от концентрат за отслабване.

Пълна инструкция: какво да търсите при закупуване на хранителни добавки за отслабване

?

Разнообразието от хранителни добавки на пазара UE е през покрива, както и за производството им, както видяхме, всеки може, седнал в уютна стая номер 12. При вида на следващата новост, обърнете внимание на детайлите на предложението.

Станете за половин час на недвижими заядливец, който старателно изследва опаковки и проверки на добавката за “годност”, и, ако е необходимо, се намери виновен с автентичността на възторжени отзиви.

при закупуване, обърнете внимание на особеното:

 • състава на добавката и претендираните съставки обещания рекламни;
 • инструкции за регистрация (показания / противопоказания – един без друг не е);
 • контактите на производителя (адрес, телефон, електронна поща – измамата не е пълен “пакет”);
 • сертификати и други документи като доказателства за безопасността и ефективността на добавки на разположение на официалния сайт на производителя (ако някой може да не ги четат – серия от такъв продавач)

.

Обърнете внимание на факта, че продават на добавката. Възможно ли е да го купите в аптека, у дома или да намерите в аптеката на клиники за отслабване? Ако друг на разположение за покупка онлайн изключително и само след връщане обаждане от мениджъра на продажбите новост, то най-вероятно е фалшив.

Най-надеждният защита от чудотворните добавки, които обещават за една седмица, за да изгаря мазнините от двете страни, е подходяща диета и здравия разум.

За да се постигне реални резултати, тази загуба на тегло достатъчно, за да отидат на правилното хранене, имат калории дневник и периодично принуди тялото да изпълняват полезни упражнения. В този случай, всеки BAD шоу “уау” ефект.

Станиела Яркова

Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.

Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси

Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.

В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.

  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.

  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.

Може също да харесате...