Personal Slim - капки, проверяваме дали си струва купуването на този продукт? И колко струва
Красота

Personal Slim – капки, проверяваме дали си струва купуването на този продукт? И колко струва

Personal Slim (Хората тънки) е един от най-популярните иновативни продукти за да се отърве от излишните килограми. Той пада е на растителна основа, която действа като естествен мазнини горелка. Производителят гарантира, че с тях само за един месец, можете да отслабнете до 15-20 кг. Означава, успя да получи много ласкави отзиви, но в същото време има някои отрицателни отзиви, че поради няколко причини.

Придобиване на фалшив Personal

Slim

Капки производителят предупреждава, че оригиналния продукт може да бъде закупен само на официалния си уебсайт. Но хората често в преследване на печалба правят поръчки на конкурентна цена

на измамнически уеб сайт, в резултат на което стават жертви на измами. Това е основният фактор, защо в интернет видите следния отрицателна обратна връзка за Personal Slim:

Marina, 45 години

“приятел ме посъветва да разпореди щаб е тънък. Мечтаех да загубите тези излишни десет лири, а тя е в състояние да използвате тази добавка да загубят 12 паунда. Поръчаните капки чрез уебсайта с голяма отстъпка, това, което аз по-късно съжалява. парцелът е повече от две седмици, но това не е важно. Отне капки в съответствие с инструкциите, но не губят тегло! Освен това, аз започнах да имате проблеми с стомашно-чревния тракт, бях болен, не е течна стол, но въпреки, че взех добавката до края. мислех, че нещо не се връзва. един приятел поиска да види опаковката от Personal Slim, и веднага след това каза, че добавката е фалшив, защото той не е бил уникален баркод, според които това е възможно да се провери автентичността на капките. Страх ме е да си купя нещо по интернет. “

Джулиана, 32 години

Опитах много добавки за отслабване, но никога не е бил в състояние да губят тегло. В интернет се появи на Personal Slim, което правя много добри отзиви. Реших да поръчате капките при използване на интернет, обадете се на посоченото число. Мениджърът ми предложи да се направи авансово плащане от петдесет процента от разходите, въпреки че аз прочетох, че производителят не изисква пари предварително. Тъй като сумата е била малка, аз се съгласи да плати. Мениджърът заяви, че ако инструментът няма ефект,

а след това парите ще бъдат върнати.

Добавката получих на втората седмица, и беше много изненадан, че той не се намира вътре в инструкциите на опаковката. Пътят е описано върху опаковката, и добавката е бил регистриран в непознат език. Реших да разследва и се свърза по телефона с оператор, който не можа да ми отговори нещо разбираемо, и затвори. Тогава ми хрумна, че добавката е фалшив, чиста вода, а аз дори не си направи труда да го вземе. “

Неспазването на правилата за допускане

Отрицателните мнения се появяват и се дължи на факта, че купувачите често не са съобразени с препоръките за предприемане на капки, но след това се твърди, че те не работят:

Alice, 25

“Струва ми се, че Personal Slim редовна добавка-манекен. С течение на една седмица на употреба, аз загубих само на 1 килограм. Средствата съм готова, и разбира се, аз не съм поръчвал повече, тъй като тя няма почти никакво ефект. Защо, тогава, производителят твърди, че този месец може да загубят до 15 паунда? аз абсолютно не вярвам “.

Експерт коментар: състава на капките се състои от растителни компоненти, които имат кумулативен ефект. Добавката влиза в сила, или веднага, първите резултати се появяват в края на втората седмица и максимален ефект може да се постигне в 1-1,5 месеца.

Ирина, 30 години

“Исках просто да губят 5 допълнителни паунда, но във форуми четох, че най-добрият щаб са тънък, за да се намери. Що се отнася до височината му, че не съм наистина пълна, ние решихме да спаси да вземат добавка наполовина дозата . Сайтът се поддържа, за да се отървете от 1.5 кг. случило се така, че аз само харчи пари. реши да не се експериментира

по този начин и веднага поръча 3 флакона, да вземат втората седмица, загуби още един килограм. Надявам се, че до края на курса, за да получите желания резултат “.

Аргументът на експерта: терапевтичния ефект на добавката е гарантирана само при дозата, определена от производителя в инструкциите за употреба. намаляване Независим доза не позволява на добавката за работа в пълна сила.

Статистика Personal Slim

За да се избегне превръщането жертва на измама, покупка инструмент само чрез официалния сайт линка по-долу. Оригинална добавка се изисква за да идва с инструкции и копие от сертификата за качество. На всяка опаковка с уникален баркод, който може да се използва за проверка на автентичността на капките. Липсата на инструкции, бар-код и сертификат за съответствие, трябва незабавно да сигнализират на buyer.Remember, че използването на фалшив продукт не само ще никакъв ефект, но може да доведе до сериозни наранявания.

Дори и ако сте закупили оригинален продукт, но не се съобрази с препоръките, дадени в насоките, производителят не е гаранция за постигане на желания ефект. За да се получи видими резултати, се препоръчва да се вземат на добавката в съответствие с инструкциите за употреба. Непълно разбира или използва рядко не гарантира желаното действие.

Станиела Яркова

Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.

Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси

Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.

В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.

  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.

  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.

Може също да харесате...