Новини

PostureFixerPro – цена, мнения, къде да се купуват оригинални

Всеки човек мечтае да бъде красива и привлекателна. Въпреки това, дори и правилни грим и модерните дрехи не могат да прикрият стъпалата на гърба и неправилна поза, което значително ще затруднят самочувствие. Така че, защо, защото от това да страда толкова много, когато днес на приходната всеки може да дойде магнитна стойка коректор, която днес се радва на огромен брой хора.

Магнитна стойка коректор PostureFixerPro е чудесен начин за бързо правилната поза, отървете се от болки в гърба, укрепване на гръбначния стълб и мускулите на гърба на, да се коригира на раменете, и да се подобри външния вид, и подобряване на самочувствието.

Принципът на действие PostureFixerPro

В основата на това устройство е няколко магнити, които са разположени в зоната и действат върху специфични точки на гърба. Тези магнити са на тяхната работа се създаде магнитно поле (виж видеото по-долу), която помага да се стимулира притока на кръв в мускулите, и в същото време на тоновете и ги укрепва.

Освен това генерира магнитно поле, има благоприятен ефект не само на гърба, но по цялото тяло, което е и причината повечето хора, които носят това устройство, обърнете внимание, не само подобрява поза, но и за подобряване на общото здравословно състояние.

Поза Подкрепа почти няма противопоказания и може да се използва за жените, така и мъжете, и за деца. Но има една група от хора, които носят тази позиция са строго противопоказано. Тази група включва тези, които имат:

 • пейсмейкъри.
 • автоматични дефибрилатори.
 • инсулин помпа.
 • ниско кръвно налягане.

Не се препоръчва да се използват магнитни коректори и тези, които очакват дете (без значение в кой период от бременността е жена). И хората с високо кръвно налягане трябва да са наясно, че генерира магнитно поле може да намали напрежението, и по тази причина трябва да се коригира дозата на антихипертензивни медикаменти.

Поза поддръжка не действа директно върху самата гръбначния стълб, но само помага за укрепване на мускулите на гърба, и вече те ще запази гръбнака на перфектна позиция без навеждане.

Повечето хора, които го използват, отбеляза значително подобрение на състоянието му, но има и такива хора, които са коректор не помага. И най-важното тук не е, че не работи на магнитното поле, както и че за да се излекува по този начин, тежко изкривяване на гръбначния стълб няма да работи. Това може да помогне само на операцията.

Лекарите, разбира се, важен компонент при избора на добър коректор, но трябва да се помни, че е по-добре просто да носите това нещо да се комбинират с тези процедури като масаж и лечебна физкултура. В този случай, ефектът от приложението ще се увеличи няколко пъти.

Как да се определи размера на PostureFixerPro?

Преди да си купите този коректор в аптека, трябва да се научите какво размери има и какво да се прави хора с наднормено тегло, чието тегло може да надвишава 80 кг, а талията до 90 см, а дори и повече, тъй като става въпрос за това как да изберете коректор, в този случай от голямо значение.

Днес поза коректор се предлага в две версии.

 1. В първия случай, размер S-М, което е идеално за хора, чиято талия от 60 до 81 cm
 2. Вторият размер е L-XL, и този размер съответства на размера на талията 81 – 102 cm
 3. OL>

  Е, съществуващите еластични ремъци и куките ще помогнат закрепват здраво и удобно да го заключите върху тялото, той няма да се вижда под дрехите и няма да ограничават движението.

  Що се отнася до коректор за деца, тук , се изисква индивидуална консултация , и да купуват този еластичен колан с магнити трябва да бъде само след разговор с детето лекар, педикюристи и само в случай, когато има надежда за коригиране на стойка или зараждаща се сколиоза с консервативни методи, т.е. без участието на хирурзите. EM>

  Как да се използва PostureFixerPro?

  След закупуване и получаване на пакети на много хора, възниква въпросът – как да се носят този еластичен колан с магнити? Всъщност, всичко е лесно. На колана има два пръстена, които са носени върху раменете и част гръбната се намира по протежение на гръбначния стълб и гърба и куките, които помагат да се осигури коректор на талията.

  Носете тази еластична талия за правилата, които са написани в инструкциите, ако коректор е монтиран неправилно, това ще бъде значително нарушен. Как да се носят Поза поддръжка?

  1. Носете гривните на раменете и позициониране на магнитите, зашити в тъканта, най-близо до тялото.
  2. Stretch колана около талията и закрепване на регулатор с Velcro.
  3. Изберете удобна позиция (строго индивидуално) и ремъците, които са разположени върху раменете трябва леко дръпнете раменете назад.
  4. OL>

   Носете коректор ще има почти целия ден, особено ако човек прекарва по цял ден пред компютъра, защото на тяхната работа, а вечер се чувствам болка в гърба, особено в областта на шията и долната част на гърба. В този случай, Поза Support е просто незаменим! И тъй като няма определен срок за носенето на коректор, това означава, че можете да го използвате толкова дълго, колкото искате.

   Но преди да започнете да използвате това устройство, определено трябва да прочетете приложените инструкции и се консултирате с квалифициран специалист, който ще ви помогне в началото да се следват правилното използване.

   Все пак, струва си да припомним, че въпреки факта, че PostureFixerPro е съвсем безобиден и лесен за използване, някои хора това може да предизвика влошаване на общото състояние. За тези, които имат индивидуална чувствителност към магнитното поле. В този случай трябва да спрете да използвате коректор и прилага по отношение на лекаря.

   Други типове PostureFixerPro

   PostureFixerPro – това е може би най-популярната еластичен колан с магнити за правилна стойка. Въпреки това, трябва да се преразгледа и с други представители на коректорите. Така, например, магнитни поза коректор Cypress също помага за коригиране на стойка и да запази гръбнака в позицията на парна баня за деня. Принципът на действие е подобен на описания по-горе устройство.

   Друга магнитен коректор за коригиране на стойка Novamed също се радва на голяма популярност сред тези, които гледат на тяхното здраве и иска да има красива и гладка назад. Въпреки това, за да се отговори на въпроса на каква корсет ще бъде по-добре може да отговори само на лекуващия лекар.

   Разгледайте други ортопедични коректори поза, което направихме в тази статия.

   Мнението на тези, които вече са използвали корсета

   Магнитна коректор, който е бил използван в сколиоза в първия етап, е помогнал на много пациенти да се справят с проблеми като странично изкривяване на гръбначния стълб. Въпреки това, в този случай, корсета трябва да се носят през деня и нощта. В допълнение към носенето на коректор поза на пациента трябва постоянно да вземат курсове за масаж и лечебна гимнастика.

   Ако ъгълът на гръбначни изкривявания е по-голям от 15 градуса, няма корсет няма да помогне и за коригиране на ситуацията помага само на операцията, така да се каже, помага в този случай, коректор на стойката е много трудно.

   Но според по-голямата част от купувачите и потребителите на PostureFixerPro с изгърбена стойка и болки в гърба, той наистина може да се справи, но е необходимо да се носят коректор всеки ден и го правите редовно от доста дълго време.

   Още отзиви ще намерите на следните линкове:. Линк 1, линк 2

   Грижа правила PostureFixerPro

   При производството на еластичния колан използва само тези материали, които не могат да предизвикат алергични реакции, което е много важно в случай, когато тъканта директно в контакт с тялото. Ако PostureFixerPro се използва всеки ден, а дори и през нощта, а след това трябва да го измие веднъж седмично във всяка перална машина или на ръка с малка добавка на прах.

   Ако Поза Подкрепа се управлява от време на време и се облече, а след това измийте изисква не по-често от 2 пъти месечно продукт. Сушене коректор трябва свеж въздух, а след това може да се използва повторно.

   Къде да купя?

   Жителите на; Европа може да се поръча от коректора на този сайт (! Сега има дял – цената е намалена с 50% )

Станиела Яркова

Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.

Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси

Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.

В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.

  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.

  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.

Може също да харесате...