Новини

Provocative Gel – цена, къде да се купуват, оригинални

За повишаване на мъжката потентност създаде много лекарства, биологично активни добавки. Ето защо, когато възникнат проблеми, силна половина на човечеството е много по-лесно да ги решим. Жените са много по-сложно. Но съвременната наука не стои и жени, създадени от гел заклещване.

Това е истински разтвор на сексуални разстройства за момичета и жени. Около половината от всички изпитват проблеми в леглото. Абсолютно и по различни причини. Не може да бъде, че такъв голям брой хора са бедни в удоволствията на любовта. И така, какво е това ново изобретение, ние ще разберем заедно. Освен това, аз реших да го опита за себе си.

Общо описание и какво е включено в гела Провокативно

гел заклещване опакована в кутия, която се намира вътре в тръба с близък лубрикант тегло от 50 мл на, веществото се придружава от инструкции за използване. Страната на производителя. – Европа, средната цена от

чу, че гелът съдържа редица хормони, които причиняват възбуждане на жените. Но това беше много по-лесно – на кутията и тръбата на интимен лубрикант писмено състав, в който няма никакви хормони

.

Механизмът на действие на базата на съдържанието на провокация на крем гел на кофеин и мента. Тези вещества дават тласък на повишена възбуда при жените. Това започва собствено производство на хормони на серотонин, ендорфини и допамин. Тези хормони и да предизвикат силна възбуда, защото те са отговорни за чувството на удоволствие.

В допълнение, интимна лубрикант е изкуствен восък, процесът на омекване на полов акт. Основният компонент на гела е вода провокация, чиято цел овлажняване на вагиналните стени. Вторият количественото съдържание е глицерин. Функцията й също е овлажняващо и успокояващо.

хиалуронидаза Ензимът има антисептични свойства и е предназначен за защита на вагиналните стени от травма и разкъсване по време на полов акт. Диметикон е течен силикон, на външен вид прилича на растително масло, което се използва в медицински мехлеми за омекотяване. Циклопентасилоксан – летлив силикон, инертно вещество, имащо същата омекотяващ ефект

.

Както виждате няма нищо сложно. Целта на лубрикант е да се създаде максимален комфорт на полов акт и подобряване на собствено производство на хормони удоволствие на тялото на жената.

Защо не се жени оргазъм Провокативно Gel

тялото на жената е много по-тънък, отколкото при мъжете и при процеса на настъпване на оргазъм е ограничен от следните фактори:

  • стрес и нервни разстройства;
  • Bad навици (алкохолизъм, тютюнопушене, злоупотреба с лекарства);
  • синдром

  • умора;
  • Лош хранене;
  • строг (Puritan) образование;
  • фригидност и др.

Понякога една жена е засегната от която и да е фактор, а понякога проблеми или заболявания се натрупват постепенно. В резултат на това жената не изпитва оргазъм, това води до влошаване на същото заболяване или проблеми. Това е един порочен кръг. Но провокацията на крем гел ще ви помогне да се отпуснете и да получите удоволствие в сексуалния живот.

полза от използването на Провокативно гел

Какво получава една жена, в резултат на използване? Увеличава срока на оргазъм, рисувани по-ярки цветове. Възможно е да се получи серия от оргазми. Ерогенни зони стават все по-чувствителни. Жената спокойна, спокойна, които със сигурност ще се хареса на партньора си.

Първи удовлетворение от интимност с редовната употреба на провокацията на гел, прави физическо състояние на жената стабилна, подобрява общото здравословно състояние на организма, значително подобрява настроението. Интимен смазка абсолютно все още няма противопоказания, той без страх да се използва дори и младо момиче от 18-годишна възраст.

В използването на средства, за да се възбуди жените е много проста. Алгоритъмът е както следва: изцеден някои смазка, приложена към пениса. Нека престои 30 минути и можете да започнете полов акт.

След като претърпя на собствения си опит действие мога да кажа, че сега знам какво ме накара да си купите гел провокация. Простота, бързо начало на действие и усещания, които ще помните дълго време. Купих я от интернет страницата на дружеството, веднага след като прочете рекламата. Не никога не съжалява. Ярко боядисани сексуален живот си заслужава!

Друга причина Купих този инструмент, той е голям отклик около него. Всичките ми приятели просто се възхищава, след като го вкуси за първи път. И в Интернет достатъчно отчети. И трябва да кажа, те са двусмислени. Но всички са съгласни, че вредите не предявява каквито и дори и да има някои магически усещания, просто хубава изтръпване и хлад, забавно.

Преценете сами – резултатът е очевиден. Скъпи жени и момичета, ако имате започне проблеми в леглото, не чакайте, докато не се влоши. Мисля, че семейството ми не е в криза, само защото аз просто си купих тази красива тръба. Такова нещо дребно, и се нуждаят от това в живота ми!

За да не се неоснователни, ще дам на крема провокация някои потребители.

Поръчка отстъпка

опити Провокативно гел

Inna, 23 години: Аз наскоро омъжена и сексуални отношения ново за мен. Не можех да се отпуснете, да усеща болка. Съпруг е нервен, аз осъзнах, че трябва нещо да се направи, докато започнаха големите проблеми. В интернет видях рекламата и реших да го пробвам. Не очаквах такъв резултат! Първият оргазъм е просто неописуемо! Съпруг е доволен и сега очаквам с нетърпение за нови пътешествия в света на сексуалните фантазии. EM>

Елена, 35 години: сексуалния ни живот със съпруга си се превръща в рутина, получавам много уморен и не иска интимност. Загубихте привличането помежду си. Ясно е, че рутината е “заби”. Това е спешно необходимо да се вземат мерки, в противен случай съпругът ще отида в страната. Един приятел ме посъветва да си купя инструмент за повишаване на желанието при жените. Купиха – резултатът е просто изумен! Върнати новостта на връзката, актът беше дълъг и фантастично. Купете повече в резерв. EM>

Станиела Яркова

Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.

Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси

Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.

В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.

  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.

  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.

Може също да харесате...