Красота

Realquit – цена, мнения, къде да се купуват оригинални

пристрастяване Сега никотин е в миналото, благодарение на Realquit. Аурикуларна техника, използвана при създаването на biomagnets, е помогнал на хиляди хора да поддържат здравето и никога да не се върне към корените на лоши навици.

Какво е biomagnify Realquit

Biomagnify Realquit е набор от два магнита със злато антиалергично покритие. Те са създадени така, че те са в състояние да контролира и постепенно намаляване на желанието за пушене отново. Тези магнити отдавна се използват в световен мащаб, като алтернатива и напълно безвреден метод за изцеление.
В Европа Realquit е новост. През последните 80 години на Europens само започна да се запознае с тази област на медицината аурикулотерапия. Това предполага известно въздействие върху целевите зони на тялото. Това ви позволява да се премахнат най-различни заболявания, зависимостта нарушения.

Set Realquit се прави на същия принцип. Biomagnify е създаден съгласно методите, добре известни френски учен на nogie терена. Той доказа, че точките на ушите са пряко свързани с определена система в организма. С правилния взаимодействието на тези точки, човек е в състояние да елиминира почти всяко заболяване.

Проявление Realquit

Biomagnify срещу Realquit пушене е набор от две малки и почти безтегловност магнити. Всеки магнит има закръглена форма и специално злато противоалергичен покритие. Това позволява да се увеличи ефективността на и да се предпази от алергии и дразнене на кожата.

Съществуват две разновидности на Realquit:

 • Нормално. Покритие от 24-каратово злато с различни размери;
 • Подобрена. Покритие на бяло злато със същия размер.

двата магнити са еднакво ефективни. Производителят дава възможност на купувача да направят своя избор и да изберете клиповете, които ще бъдат за него най-удобно.

Едно от основните предимства на biomagnetic лъжи в техния дизайн. Външно, магнитите приличат на обикновени обеци. Така че никой дори ще забележите, че лицето ви са някои модификации. Също клиповете могат да бъдат скрити от косата и да не се притеснявате, че някой ще забележи.

Материал Realquit

Set Realquit е направен от твърд магнитен материал. На върха на магнитите са покрити с златен прах, който предотвратява потъмняване на кожата и служи като допълнителен антисептик.

Характеристики

 • размери са 5×1, 8×1 или 8×1, 8×1
 • Тегло – 81 гр
 • Цвят – злато, бяло
 • Количество – 2 броя

Как Realquit

Biomagnify Realquit помогне веднъж и за всички, за да преодолеят глад не само до обикновените цигари, но и наргилета, непушачи смеси, пури. Клиповете са един вид активатор, който непрекъснато се отразява на точката, отговорен за нормалната дейност на нервната система.

Daily експозиция за дадена област в ухото ви позволява да изпраща сигнали към мозъка. Те по-късно го програмиран да отхвърляне и отвращение към никотина. Вече десет дни след началото човек започва да се чувства, че не се обръща внимание пакет цигари, както е в случая по-рано.

Като износване тютюн зависи хора вече няма нужда да “удар” на цигарата и не позволяват на себе си да се прекъсне, както е случаят с хапчета, кодиране, да се носят лепенки.

След две седмици на носенето biomagnets Realquit, човек претърпява тези промени:

 • метаболизма;
 • Задавяне изчезва;
 • Спира кашлица;
 • Подобрява цвета на кожата, сивота изчезва;
 • Повишава кръвообращението;
 • Възстановяване обонянието;
 • нервност изчезва;
 • Не желание за пушене.

Горните подобрения са записани в 98% от използването на магнити. Много свидетелства на бивши пушачи сърдечно благодаря на производителите на чудотворни клипове и да ги препоръчват на тези, които не са хвърлени глупав навик, но на няколко пъти се опита.

Manual Realquit

Biomagnify срещу Realquit пушенето трябва да се прилага през целия период на лечение. Допълнително предимство е психологическа помощ от специалисти, ако имате прекалено голям опит или нестабилна емоционално състояние.

За да се носят клип срещу тютюнопушенето всеки ден в продължение на няколко часа. Вие избирате размера на времето, необходимо за носене. Въпреки това, се препоръчва да се носят устройството за 2 до 4 часа на ден.

магнити абсолютно няма да се намесва с вас да се направи домакинска работа или работа. Вие достатъчно, за да вземе малък магнит и я прикрепете към предната част на ухото. След това веднага приложи магнита върху задната част на ухото.

Благодарение на взаимно и природна атракция, магнитите няма да RUB и приплъзване. Ниско тегло клипове и дори ги прави абсолютно незабележим.

Основното в пускането на е намирането на правилните активните точки. Поставете магнита, така че да не се чувствам болка и дискомфорт. Парцелът, върху която да се закотви клип е в горната част на ухото. Ако болката продължава, опитайте да се движи на магнитите на другото ухо или да изчакате няколко часа и едва след това да ги осигури отново.

Важно е, че ушната мида е напълно чиста и суха, преди да прикрепите на магнитите. За удобство и собствения си спокойствие помолите някой от роднините допринесе за укрепване на клипа вместо вас.

Противопоказания Realquit

Въпреки факта, че Realquit не е медицинско средство и не включва вредно съдържание, тя има някои противопоказания. Ако игнориране на лицето, може да изпитате негативни последици, като гадене, виене на свят, слабост, сърдечна болка, виене на свят.

Не се препоръчва използването на терапевтичен комплект в следните случаи:

 • Бременност;
 • рак;
 • Наличието на имплант в сърцето;
 • Инсталиран пейсмейкър;
 • Наличието на помпа за доставяне на лекарства.

Магазин магнити в кутия, които ще намерите деца и животни. Въпреки малките размери на устройството, то е в състояние да осъществява заплаха за живота и да бъде опасно за детето.
Предимства Realquit

Realquit не е панацея, която гарантира абсолютната свобода от никотиновата зависимост в първите дни от лечението. Изпълнението на този инструмент беше отбелязано при пациенти, които носеха магнити, спортуване.

Забравете за пушене е не само физиологични, но и психологически аспект. Важно е също така, че хората, независимо ограничи броя skrivenih цигари на ден. През първата седмица е приемлив за пушене 3 до 5 цигари на ден. След изтичане на всякакъв контакт с цигари, трябва да престанат изобщо.

Игрални терапевтични biomagnets се намира не само в способността им да влияят върху нервната система. Те директно активиране области на мозъка, отговорни за раздразнителност, нервност и желанието да цигара в устата.

Инерцията генерирани клипове, потиска тези прояви. И всеки път, когато човек се превръща в по-лесно да погледнете компания Пушенето и да възприемат рекламата на цигари по телевизията.

Biomagnify срещу пушене има и редица допълнителни предимства:

 1. достъпност.
 2. Не съдържа никотин.
 3. няма пристрастяване.
 4. Не предизвиква алергични реакции.
 5. Не се изисква спазването на диета и медикаменти.
 6. Лесен за използване.
 7. Може да се използва без да се консултира с лекар.
 8. Може да се използва неограничен брой години.
 9. Да не се причинява неудобство при носене.
 10. ви помогне да забравите за пушене.
 11. OL>

  Това не е целия списък от забележителни качества, които са били забелязани от хора, по време и след носенето на универсалната biomagnetic. Благодарение на тях, стотици хора са били спасени не само от ужасна, унищожаване на пристрастяване, но и значително подобрено здраве.

  Данните от клинични проучвания след лечение с клиповете срещу тютюнопушенето, външния вид и здравето на пациентите е подобрила в няколко пъти. Отказ на тютюнопушенето е допринесла за нормализиране на дишането, подобрява апетита и повишена физическа активност.

  Премахване на зависимостта на цигари подобрява не само живота, но и допринася за подновяването му. Това е особено вярно за тези, които имат анамнеза за пушене по-голям от 5 години.

  Цена Realquit

  Цената на biomagnify Realquit е 1190 …. Отстъпка от 50% дава един потенциален купувач възможност за закупуване на продукт на разумна цена и лично да се оцени ефекта на магнитите, без да инвестират в собствената си лечение много пари.

 • Европа – 1190 рубли
 • Украйна – UAH 450
 • Полша – злоти 69
 • Казахстан – Tenge 6 018
 • Беларус -352 000 б. …
 • Молдова – 72 леи
 • Армения – 8 607 FMT
 • Киргизстан – 51 934 КИРГИЗСТАНСКИ СОМ
 • Азербайджан -. 25 човек
 • Таджикистан – таджикски SOM 26 95

Къде да купя Realquit

купи Realquit всеки потенциален заинтересовано лице на мястото на официален представител на компанията. Тук, в достъпа на клиентите са мениджърите, които са в допир почти денонощно. Те с удоволствие ще ви помогне да се разбере с възникналите въпроси и да осигури най-добрите условия за получаване на поръчката.

За да кандидатствате за поръчка, след като успешно попълнете формата и изчакайте обаждането на администратора или да оставите на текст с вашата поръчка. Всички справка информация е на интернет страницата и на служителите на компанията.

За спокойствие и увереност на клиентите в сайта има документи, които удостоверяват качеството на продукта и неговата автентичност.

пристрастяване Сега никотин е в миналото, благодарение на Realquit. Аурикуларна техника, използвана при създаването на biomagnets, е помогнал на хиляди хора да поддържат здравето и никога да не се върне към корените на лоши навици. Какво е biomagnify Biomagnify Realquit е съвкупност от два магнита със злато антиалергично покритие.

Станиела Яркова

Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.

Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси

Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.

В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.

  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.

  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.

Може също да харесате...