Новини

Silane Guard – течни стъкло, отзиви и цени, коментари, как работи? купи сега,

Силан Guard U> е инструмент за полиране автомобили, осигуряване на защита на качеството на тялото и увеличава трайността на най-горния слой на боята. Продуктът се произвежда от известна компания от Япония Уилсън, е световен лидер сред производителите на продукти за грижа за автомобила. Металът се третира с този състав придобива приличен външен вид, цвят му отново става ярко и наситен.

Описание Силан Guard

Специална цена !!!. Кликнете и да видим !!!

възстановяване Силан – подготовка за боядисване изключително повърхностни части на тялото. Това е в никакъв случай не се прилага за пластмасови и каучукови изделия, броня, стъклени елементи и светлини. Течно стъкло постоянно предпазва външната форма на тялото на наземния транспорт от нарушаване целостта на оригиналните покрития -. Чипс, драскотини и други механични повреди

Притежава водоотблъскващи свойства. Поради това, лъскавата повърхност на машината за дълго време, остава чиста, дори когато прозорецът е тежък порой. Течността предпазва боята на тялото от избледняване, причинени от излагане на слънчевите лъчи и намалява риска от излагане на агресивни химически вещества, които се съдържат в автомобилни почистващи препарати.

Принципът на работа Силан Guard

Средства за полиране на автомобил от Уилсън “хване” след няколко минути след нанасянето. Се формира на метал тънък филм, актуализиране на външния му вид, като Shine.

Филм за дълъг период от време, предпазва организма от транспорта от влага и ултравиолетова светлина. Ако е необходимо, по-нататък може да се прилага 2-3 слоя течност.

TOP 7 характеристики на течност стъкло Силан Guard

 • Бързо фиксиране. Позволявайки да го постави в няколко слоя, без дългото чакане на изсъхване на всеки от тях.
 • привлекателен външен вид. Цветът на боята става по-наситен, има блясък, че продължава за една година.
 • Без вреда за здравето. Съставът на Силан гвардия не съдържа никакви вредни вещества на собственика на колата, който ви позволява да я приложите себе си.
 • Водоотблъскваща ефект. Намалява необходимостта от посещение на автомивка автомобили за дълго време е чист.
 • Висока защита! Трайно и надеждно го предпазва от влага, механични повреди и слънчева светлина.
 • Достатъчно е да се полски път на автомобила 1 годишно. Уникалността на състава в отсъствието на необходимостта твърде често на полския колата. – един или два пъти в годината ще бъдат достатъчни
 • То не изисква допълнителни тела. Стъклото на комплект течност включва пълен набор от устройства за обработване на повърхността на тялото.

В допълнение, тя се различава достъпна цена.

основните продукти и оборудване Силан гвардия

чисти за превозни средства се състои от силиций, восък и полиране компоненти. Опаковката на продукта съдържа бутилка с течност, гъба за прилагането му върху повърхността на метално тяло (апликатор), ръкавици от винил, специален салфетка.

Правила за прилагане и противопоказания Силан Guard

За максимален ефект, е необходимо да се следват препоръките на производителя, изложени в инструкциите за употреба.

 1. Преди прилагане на течни обработва стъклени сфери трябва да се почистят и се оставя да изсъхне или сух транспорт.
 2. Ако се открият признаци на ръжда, те трябва да отидат.
 3. Желателно е да управлява превозното средство в добре вентилирано помещение.
 4. По време на лечението на тялото трябва да се гарантира, че лекарството е за полиране не попаднат върху кожата, лигавиците, очите, устата.
 5. В предварително се препоръчва да се носят защитни ръкавици.
 6. Преди прилагане лакове метална база внимателно се обработват със специален обезмаслител.
 7. работа произведени чрез използване на апликатора, и след това с помощта на специални салфетки равномерно разпределяне на разтвора по повърхността на тялото.
 8. След втвърдяване на първия слой, производителят препоръчва 1-2 пъти да се повтори процедурата.
 9. OL> Ако течност стъкло пластмаси, броня, стъкло, мъгла, каучук и хромирани елементи трябва бързо да се премахне с влажна кърпа. След приключване на работата на автомобила е необходимо да напуснат за деня. Както казва производителя, този крем е в състояние да побере до 1 година.

  Къде да купя течност стъкло?

  купи Силан Уилсън Guard можете да на официалния сайт, ще бъде печеливша на цена до границите на не по-малко от 100%.

  ПРОМОЦИЯ! На сайта на производителя е по-евтино да се купи от 2 опаковки, тогава ще получите силан Guard за 990 …. Ако искате да си купите само един пакет, вие ще трябва да плати цялата сума – 1980 …. Така че е по-добре да си поръчате само един пакет с приятели или роднини в брой 2 части.
  Течен Силан Willson стъкло Guard

  доставка по пощата във всички по света

  кленти Силан Guard

  Много важно за мен като състояние на двигателя и шасито на автомобила и външния му вид. Преди това трябваше да се харчат много пари, за да посетите сервизен център за полиране. След изслушване от приятели за Силан охрана и го е пробвал, е бил шокиран от ефекта. Колата е като нова. Доволен от лекотата на прилагане на състава, с който мога да се справят сами. Вера, 31 hogesmeade във външния вид на тялото се виждат в този процес. Цветът става по-наситен, имаше блясък. Течно стъкло надмина всички очаквания!

Станиела Яркова

Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.

Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси

Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.

В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.

  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.

  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.

Може също да харесате...