Здраве

Vitaelife Pharma Omega 3 – цена, къде да се купуват, оригинални

Приятели, Hello!

Ако четете тази статия, най-вероятно се интересуват от темата за младежта, здраве и красота. Искате ли да научите една от тайните на това как да живеем по-дълго време и в качествено отношение, активно и весело?

Как да имате прекрасна памет, за да бъде в състояние да запази спокойствие във всяка критична ситуация и просто се радват на живота всеки ден, без значение какво?

След това прочетете, отговорът е в тази статия!

Ще говорим за това какво полиненаситени омега-3 мастни киселини, това, което те са полезни за нашето здраве и дълголетие, къде се намират, и много повече.

Имам много интересни факти за тази популярна тема за нея!

В тази статия ще научите:

Кои са омега-3 мастни киселини – Обща информация

Омега-3 полиненаситени мастни киселини (ПНМК), които защитават ни клетъчни мембрани и вътрешните органи от увреждане. Без тези киселини, които не могат да бъдат нормални и пълното функциониране на нервната, имунната и сърдечно-съдовата система, не е възможно достатъчно синтез на тъкан хормони, простагландини, както и правилното метаболизма на основни (незаменими) хранителни вещества.

В допълнение, потискат възпалението на омега-3 в организма, подобряване на състоянието на костите и ставите, да помогне да се справят с емоционални сътресения, без последствия за организма, “дръпне” ни от състояние на синдрома на хроничната умора. р>

Нека разгледаме по-подробно.

Най-важните представители на омега-3 мастни киселини (FA) е:

 1. докозахексаенова киселина (DHA). Тази киселина е част от сивото вещество на мозъка, в мембраните на клетки в тялото. В допълнение, DHA играе важна роля при формирането на нервната система на бебето.
 2. Еикозапентаеноичните киселина (ЕРА). Тази киселина стимулира регенерацията на клетъчните мембрани, нормализира механизма на мазнини транспорт в кръвта, подобрява активността на имунната система, подобрява разтваряне (усвояване) на мазнините в храносмилателния тракт, както и силно повишава антиоксидантни функции на тялото, което е изключително важно за доброто здраве, добро чувство и красив външен вид в продължение на много години.
 3. алфа-линоленова киселина (ALA). Този LCD помага за преодоляване на стреса, да се бори лошия холестерол и високо кръвно налягане, за да се подобри качеството на кръвта, а също така служи като отлични помощници в поддържането на здрава и красива кожа, лъскава коса и здрави нокти. В допълнение, тя е “изграждащи блокове” за синтеза на ейкозапентаенова и докозахексаенова мастни киселини в тялото ни.

мазнини ЕРА и DHA, съдържаща се в тъканите на морски живот.

Смята се, че те са най-полезни за човешкото тяло, поради тяхната асимилация организъм не се нуждаят от много ензими, за разлика от засадят храна, богата на ALA.

Тъй като светът научава за омега-3 – един интересен факт

полиненаситени мастни киселини омега-3, са били открити в резултат на научни изследвания учени, които се интересуват от нивото на перфектно-добро здраве на ескимосите и най-вече на факта, че има голям брой столетници. р>

Оказа се, че тайната на здравето и дълголетието на инуитите се крие във факта, че те се хранят, а именно яденето на големи количества храна за рибки.

изследване на кръвта на представителите на северните народи, се откриват два природни мастни киселини, наречени ейкозапентаенова киселина (ЕРА) и докозахексаенова (DHA), съдържа веществото на омега-3.

полезните свойства на омега-3 мастни киселини

полиненаситени мастни киселини омега-3 е от съществено значение за здравето и козметични хранителни вещества, като те служат значителен брой функции. Биорегулаторна, структурни, и съхранение на енергия

Ако разгледаме по-конкретно на омега-3:

 • потенцират синтеза на тъканни хормони (ейкозаноиди), които участват в почти всички биохимични реакции в клетката.
 • За да се намали концентрацията на “лош” холестерол в кръвта, поради това намалява риска от атеросклероза и инфаркт на миокарда, инсулт и в мозъка.
 • участва в образуването на мъжки зародишни клетки, мембраните на невроните в мозъка и мембраните на ретината.
 • регулира синтезата на всички хормони в тялото.
 • участва в транспортирането на кислород до тъканите.
 • Подобряване на функциониране на сърдечно-съдовата система.
 • регулира метаболизма на щастлив хормон (серотонин), който намалява психо-емоционален стрес и намаляване на риска от развитие на депресия.
 • Поддръжка на еластичността на ставите, да се намали интензитета на болка, когато заболяването е артрит или остеоартрит.
 • са големи предотвратяването на диабет.
 • намали възпаление в организма, за предотвратяване на алергии и автоимунни заболявания.
 • Увеличаване на когнитивните функции на мозъка: паметта, вниманието, способността да се учи бързо
 • .

 • допринася за значително намаляване на апетита.
 • подобряване на общото състояние на кожата.
 • Е подобряване на имунитета.
 • С редовната физическа активност може да помогне за увеличаване на чистата мускулна маса и да се ускори, оставяйки ненужни мазнини.
 • Значително увеличаване на издръжливостта и цялостното мускулен тонус.
 • инхибират синтеза на кортизол -. Стресов хормон
 • съдържат витамини A, D и Е, които подобряват състоянието на кожата, подобряване на зрението, намаляване нервна възбудимост, подобряване на еластичността на клетъчните мембрани и укрепва костната тъкан.

показания за омега-3 мастни киселини

Да разгледаме основните означения за използване омега – 3 мастни киселини:

 1. затлъстяване на всяка степен;
 2. хронични заболявания на ставите;
 3. високо кръвно налягане;
 4. диабет;
 5. дефицита на телесно тегло;
 6. съдови заболявания на мозъка;
 7. псориазис, екзема на кожата;
 8. съдове;
 9. остеомиелит;
 10. сърдечно-съдови заболявания (аритмия, исхемия, инфаркт на миокарда);
 11. депресия;
 12. синдром на късите черва;
 13. превенция на ракови тумори (в комплекс терапия).

Ползите от омега 3 за мъже

Известно е, че мъжете са по-склонни към сърдечно-съдови заболявания, отколкото при жените. Инфаркти, инсулти, сърдечни заболявания ishemicheskoi, атеросклероза … на всички, които страдат от тези проблеми – и повечето мъже.

За съжаление, процентът на смъртност на мъжете с тези заболявания се увеличава с невероятна скорост.

Американски учени твърдят, че редовен прием на омега-3, ще допринесе за защитата на мощни мъже от заболявания на сърцето и кръвоносните съдове, както и намаляване на случаите на спиране на сърдечната дейност.

Според проучвания, тази защита е два пъти по-високи сред мъжете, които консумират омега-3 мастни киселини, за разлика от мъжете, които не консумират изобщо или консумират в недостатъчни количества и / или неправилна.

Други изследвания показват, че яде дневно достатъчно количество от омега-3 може значително да се намали вероятността от рак на ерекция.

Използвайте омега-3 за деца

мастни киселини омега-3 играе много важна роля в образуването на нервната система. имунната система, и хормонална система на детето.

Когато кърмите, бебето получава омега-3 дисплея с майчино мляко, обаче, 90% от жените по време на кърмене, има остър недостиг на полиненаситени мастни киселини в организма и по тази причина детето може да изпита остра недостатъчност омега-3.

Симптоми на омега-3 в детството:

 • диатеза, намален имунитет и атопичен дерматит;
 • понижено академично представяне, лоша концентрация и памет;
 • хиперактивност;
 • сухота на кожата;
 • алергични симптоми;
 • замъглено зрение.

доза и лекарствена схема на омега-3 се определя от педиатър въз основа на състоянието на здравето на детето!

Използвайте омега-3 за жени

предвид, че PUFAs са отговорни за метаболитните процеси в организма, еластичността на клетъчните мембрани и правилната функция на мозъка, за всяка жена е важно да се консумират не по-малко от 1000-1500 мг чист омега-3 на ден.

В случай на бременност или ако всички заболявания дневно изискване се увеличава от 2 пъти.

Как полезни омега-3 мастни киселини за жени:

 • намалени менструални болки, намаляване на броя на “топли вълни” по време на менопаузата, подобрява настроението в “критични дни”, е анти-възпалителен ефект.
 • Намалява тревожност, подобрява настроението.
 • Забавя отпусната кожа и бръчки.
 • предотвратява развитието на остеопороза, по-специално по време на менопаузата.
 • Stabiliziruemost “хормонално удари” в менопауза.
 • Редовна прием на омега-3 до 30% намалява риска от уплътнения в гърдата.
 • предотвратява развитието на тромбоза, сърдечносъдови патологии, метаболитни нарушения, както и облекчаване на дискомфорт по време на менопаузата.

Това е особено важно да се вземат продукти, съдържащи омега-3, жени с наднормено тегло, които планират бременност, “седи” на диета, предразположени към сърдечно-съдови заболявания.

Дневната изискване на омега-3

За да се поддържа тяхното здраве (т.е., профилактично) дневна доза от ЕРА и DHA трябва да бъде 1000 мг.

За терапевтични цели, дневната доза е 3000 мг на ЕРА и DHA.

Посочената доза е много условно, защото всички индивидуално и зависи от пол, възраст, начално здравния статус и регион на пребиваване, както и нужди.

Например, по време на бременност, менопауза, когато се прави бодибилдинг дневно профилактичната доза на омега-3 увеличава до 2500-3000 мг за наддаване на тегло – до 3000-3500 мг

.

Освен това, необходимостта от здрави омега-3 мастни киселини се увеличава с:

 • депресия и автоимунни състояния;
 • в студения сезон;
 • с ежедневно и много интензивен спорт;
 • за атеросклероза;
 • с рак;
 • заплахата от инфаркт или инсулт;
 • в детството и старостта.

За да се увеличи бионаличността на омега-3 дневна доза трябва да бъде разделена на три дози, като лекарството по време на или непосредствено след хранене, притиснат малко количество вода.

Минималната дневно количество от омега-3 LCD нужда от тялото, е 650 мг.

Излишъкът на индивида (ТИ трябва) дозиране, особено за продължителни периоди от време е опасно:

 1. понижаване на кръвното налягане,
 2. дисфункция на храносмилателния тракт,
 3. чрез намаляване на съсирването на кръвта и (като следствие) -. Вътрешната и външната кървене

За да се поддържа здравето на продължителността на курса на лечение е 3-4 месеца. Честотата на лечението. – 1-2 пъти годишно

Факторите, които да предизвикат остър недостиг на омега-3 в тялото

Ключови фактори:

 • продължително гладуване;
 • на небалансирана диета;
 • спазване на строги диети, особено на моно-диета;
 • заболявания на храносмилателния тракт.

Симптомите на дефицит на омега-3

Важно е да се следи за тяхното състояние и при най-малкото симптомите, които предизвикват подозрение, което предполага, че в организма има недостиг на омега-3, трябва да се действа!

Какво трябва да се отнасят до: постоянна жажда;

 • суха кожа;
 • чупливи нокти;
 • косопад;
 • пърхот;
 • продължителен депресия, апатия;
 • алергични кожни обриви по неизвестни причини;
 • нарушение на стол (запек).
 • болка в ставите, мускулите и сухожилията с неизвестен произход;
 • много бавно зарастване на рани, ожулвания и драскотини;
 • повишаване на кръвното налягане;
 • влошаване на паметта и вниманието;
 • постоянна физическа слабост, умора, загуба на ефективност
 • забавяне умственото развитие при деца;
 • Ли слаб имунитет, чести настинки.

, който съдържа омега-3 източници

За подобряване на потока на омега-3 в организма по два начина:. Използването на продукти, съдържащи LCD омега-3 мастни киселини и като специални добавки

Идеалният вариант е разумна комбинация от двете.

Като се има предвид, че етеричните масла не се синтезират от чревна микрофлора, важно е да се контролира обемът на техния дневен прием.

Какви храни съдържат омега-3 LCD?

 • Източници на омега-3 от животински произход: черен дроб на треска, червен хайвер, черен хайвер, мастни риба (сьомга, риба тон, скумрия, пъстърва) и морски (скариди, раци, миди, стриди и т.н.), разбира се, рибено масло
 • Източници на омега-3 растителен произход:. Ленено масло, ленено семе, рапично масло, орехово масло, киноа, пшеничен зародиш масло и синапено масло, орехи, авокадо, чиа семена, спанак, тученица, орехи, бадеми и лешници

е научно доказано, че омега-3 от растителни масла не толкова здрави, защото те съдържат ALA, който служи като градивен елемент за DHA и TFE, и рибата. – това е от DGK и EGK

Важно е да се знае, че съединенията от групата на омега-3 са доста лесно унищожени под влияние на слънцето, кислорода и високите температури, така че, за да запълни дневните нужди на организма в ценни мазнини, е препоръчително да използват солени и кисели риба, пресни зеленчуци и плодове, растително масло първо студено пресовано и не печени ядки.

За максимално запазване на хранителни вещества в храни, които съдържат омега-3 държи на хладно място в плътно затворен контейнер.

Метод на производство на лекарства, съдържащи омега-3 LCD.

Такива препарати за възрастни налични в капсули и в течна форма. За по-малките деца -. Под формата на сиропи, бонбони и таблетки за дъвчене

Как да изберем качеството на наркотици омега-3?

Необходимостта да се обърне специално внимание на избора на омега-3-съдържащ комплекс и как да се избегнат грешки при избора си?

Това е важна задача. За да се получи максимален ефект, продуктът трябва да бъде с високо качество!

Този въпрос е за себе си, приятели, решили отдавна, прилагането на тези препоръки, които ще напиша по-долу и с вас да ги споделите.

 1. За да се даде предимство на тези производители, които са се доказали като почтен и честен. Те трябва да са на пазара в продължение на години!
 2. Много е важно да се избере тези лекарства върху етикета, които показват специфичен съдържанието на ЕРА и DHA във висока концентрация.
 3. Проучванията показват, че колкото по-висока концентрация на ЕРА в капсула, по-ефективно това подкрепя здрави нива на триглицериди.
 4. Лекарството не трябва в никакъв случай да съдържа тежки метали!
 5. за да изберете тези лекарства, които са произведени от най-модерните технологии, например, като се използва технологията на екстракция суперкритичната течност, в които се прилагат ниски температури. Резултатът е чист продукт с висока концентрация. Ниска температура в производството гарантира запазването на молекулно цялост. Процесът на производство предполага, че по време на обработката на продукта е по така наречената “азот одеяло”, който осигурява свежест запазване на мазнини по време на производствения процес, предотвратяване на неговото окисление.
 6. Рибеното масло продукт трябва да бъде в триглицеридна форма.
 7. За производството трябва да се използва само екологично чисти риба, която трябва да бъде потвърдена от съответния качествен документи.
 8. На опаковката трябва да бъде “за доказване на фалшификация”, т.е. защитно фолио под капака. Използване на лекарството е възможно само в случай че защитната мембрана не е счупен.
 9. Много важно автентичността на продукта: при закупуване, изберете продуктите, които имат стандартно качество GOED, GMP и различни сертификати
 10. .

 11. Един от най-важните документи, които говорят за качеството на стоките, са данните от лабораторните изследвания на продукт за токсини. Никога не се колебайте да попитате за наличието на такива документи от продавача на лекарството!
 12. Винаги внимателно погледнете срока на годност на продукта. Ако сте в ситуация, която към датата на изтичане всичко е ОК, но вкуса на продукта свеж и не гранясва, това показва, че лекарството е неправилно съхранение.

Противопоказания на омега-3 мастни киселини

Общи противопоказания за прием на омега-3 са:

 • хиперкалцемия (повишено калциева концентрация в кръвната плазма);
 • индивидуална непоносимост;
 • хипертиреоидизъм;
 • туберкулоза в активна фаза.

Приятели, аз съм бил консумиран омега-3. Взимам тази добавка курсове, и по тази причина не може да се каже със сигурност, че тя работи!

Докато приемате омега-3 тялото започва да работи много по-добре по-последователно.

определено мога да кажа, че значително подобрява качеството на кожата, увеличаване на телесното тонус и настроение, така че аз съм убеден, че за тези, които искат да подобрят своето здраве и външен вид – омега-3 на дисплея ще бъде чудесно решение!

Ако тази статия е била полезна, да го споделите с приятелите си в социалните. мрежи.

Всичко най-добро за вас, приятели и ще се видим!

С теб Ален, довиждане! EM>

УЧАСТВА Моите групи в социалните мрежи

Станиела Яркова

Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.

Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси

Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.

В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.

  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.

  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.

Може също да харесате...